Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ja tam ludziom tych ONSów i FWB nie bronię, niech se robią co chcą. Tylko #!$%@? mnie to, że jestem przed trzydziestką, nie szukam kobiety wyglądem, poznaje jakąś, rozmowy schodzą na te tematy, ona się zapiera że nie i robi z siebie dziewicę apostolską, ja się w sumie cieszę bo wreszcie poznałem kogoś o podobnych przekonaniach do moich (seks tylko w związku, ale przed ślubem) i... idę z kumplami na piwo, standardowe męskie gadki, a mój kumpel #!$%@?-oporowy mówi że zaliczył z nią ONSa pół roku temu... A jemu mogę wierzyć, bo nigdy nie kłamał a ma ponad 200 sztuk na koncie.

Już wolałbym żeby wyśmiała mnie "hurr durr moja przeszłość moja sprawa #!$%@? prawiczku haha". Miałbym jasną sytuację.

Ale odwracając rolę, w takim samym bagnie gniją dziewczyny które też szukają faceta bez dzikich zabaw na koncie. Oni też kłamią xD Jeszcze bardzo często naobiecują jej sielanki i związku, wyczekają aż ona da dupy (hurr durr one też lubią seks, no lubią, ale tak się mówi i koniec) i tamci uciekają inną urabiać xD

No bydło po prostu. Bydło.

#seks #tinder #badoo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 11
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Szczególnie #!$%@?ące że ci co i tak mogą mieć bardzo wiele (jak np. laski) i tak kłamią.

Wg to też pokazuje jakie laski mają podejście do "miłości". Jej nie chodzi żeby ktoś kochał ją taką jaką jest. Jej chodzi żeby ktoś kochał wizerunek jaki tworzy. Ktoś stwierdzi że #!$%@?, jak ona może czuć się w ogóle wtedy kochana? Jej o to nie chodzi a o korzyści jakie może mieć.
  • Odpowiedz
UkrytaHostessa: @jkca: co w tym dziwnego? Wystarczy mieć hobby ruchania przypadkowych lasek i 200 na koncie w wieku 30 lat nie jest wcale super wynikiem. Nawet zakładając, że zaczął w późnym jak na ruchacza wieku 20 lat to by przez 10 lat zaliczyć 200 musiałby średnio rocznie mieć 20 dziewczyn, czyli średnio 1,6 dziewczyn na miesiąc. Dziwić się można co najwyżej, że cały czas liczył statystyki i przy takiej
  • Odpowiedz
Wątpiący : Ostatnio miałem sytuację, że spuściłem się lasce do gardła podczas gardłowania w aucie. Jak zapytałem ilu miała partnerów to powiedziała, że jestem jej drugim partnerem seksualnym i jestem pierwszym, któremu robiła loda (to była jej trzecia #!$%@? mi gała) XD Nie wiem czy to prawda czy kłamstwo, ale jeszcze nikt nie #!$%@?ł mi kindybała tak dobrze jak ona, czyny mówią same za siebie XD

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz