Wpis z mikrobloga

Przebywanie w szkole mnie dobija. Jedyną fajną rzeczą jest długa przerwa bo wszyscy na fajka idą a ja sobie we względnej ciszy mogę posiedziec. Dziś zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Obserwowałem sobie grupę normikow. W środku siedział typo co ma 16 lat, młodszy ode mnie ofc ale wygląda znacznie doroslej z wyglądu dałbym mu 18-19 lat. Wysoki, lekko poniżej 190 cm wzrostu, miał typowo kwadratową szczękę i ciemny blond pędzel na głowie. Do tego genialna sylwetka. Ma dziewczynę z którą się wcześniej obściskiwał. Po tym akcie poszedł pod klasę i 3 dziewczyny koło niego siedziały zapatrzone jak w obrazek, jakby chciały do niego zarywać (jakby, iż fakt posiadania dziewczyny jeszcze bardziej podwyższał jego wartość na rynku matrymonialnym). Po lekcjach pójdzie pojeździć swoim motocyklem wartym tyle co auto moich rodziców i zapewne pójdzie bawić się ze znajomymi przy alkoholu i papieroskach. Szkoda że ja się takim nie urodziłem, ale cóż życie nie jest sprawiedliwe, zawsze mógłbym dostać długi po rodzicach do spłaty czy coś. Ale cóż niestety taka jest natura ludzka by ciągle równać się do lepszych. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiedziałam że szczytem marzeń, może być wieczorne picie alkoholu i palenie papierosków. Swoją drogą na tym tagu, mężczyźni częściej zwracają uwagę na urodę mężczyzn niż kobiet, więc to chyba nic dziwnego, że większość z nich nie ma dziewczyny xD
  • Odpowiedz
@Natalia-_-: wiesz tutaj dla większości przeciętna to jest marzenie a różowe mogą sobie pozwolić na przebieranie w niebieskich jak nie są wielorybami
  • Odpowiedz
@Ezev:
Smiesznie bo tez bylem taka s---------a (tylko ze 190cm here) + cpunem do konca 3 liceum, a wszystko mi sie zmienilo w ostatnie 2 lata. Polecam bardziej otworzyc sie na swiat i nie postrzegac wszystkich przez pryzmat swoich chorych przemyslen ktore wytworzyly sie prze zamkniecie sie samemu ze soba ze swoimi myslami ;)
  • Odpowiedz
@atthedrivein: wzrost nic nie daje, bardziej dobra morda, aczkolwiek przy połączeniu wysokiego wzrostu, ładnej mordy i dobrej sylwetki znacznie łatwiej jest wyjść do ludzi. Wpływa to na pewność siebie. Otwieranie się na świat bardzo mnie męczy i lepiej się czuję ze samym sobą, z jednej strony chciałbym być w jakiejś mieszanej grupce damsko męskiej a z drugiej strony nie. Brak odwagi do jakichkolwiek interakcji strasznie mi przeszkadza w życiu, ale
  • Odpowiedz