Wpis z mikrobloga

@Darkejas: Właśnie chcę do kapsułek po czymś dać, tylko mi głównie chodzi o bełta po DXM. Po 20 tabsach bez avio leżę skurczony na łóżku przy wchodzeniu substancji i to mnie #!$%@?, a coś mi się wydaje, że po 30 bez avio mógłby być bełt. Najwięcej wziąłem 600 mg, ale właśnie z 100 mg DMH i było git, bez żadnych bóli i nudności.
  • Odpowiedz
@Darkejas: I też chodzi mi głównie o to, jak ten DMH (tylko 2 tabsy chcę, nie chce miksowac faz) zadziała właśnie na ten miks BXM, czy czegoś nie #!$%@? czasem i będzie #!$%@? faza albo zasnę xD Bo jeżeli tak, to po prostu go nie zarzucę. Nie wiesz może?
  • Odpowiedz
@Darkejas: Właśnie też tak uważam, że po prostu bym się porzygał XDD Avio zawsze ratuje sytuację i jest milej. Pierwsze bym wziął 1,5 g benzy, a z godzinę potem 100 mg DMH i za pół godziny 450 mg DXM (oczywiście jeżeli nie będę bal się pójść do kibla XDDDD). A potem do łóżeczka i zwiedzanie innowymiarowych gadzich krain lol
  • Odpowiedz
@nardoxem nie wal chłopie #!$%@?, miej do siebie szacunek, bo #!$%@? co najmniej dla mnie jest już upadkiem człowieka, a taka osoba to może konkurować z zulami pod żabką
  • Odpowiedz