Aktywne Wpisy
Lewackie rozwolnienie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Grooveer +24
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
"Dokarmianie dzieci w szkołach", "Ciepły posiłek dla każdego dziecka", "stołówki", blabla, a to finansowane z budżetu.
W praktyce będą to ziemniory, polane grubo sosiwem 80% mąki lub zupa z odpadków. Nigdy bym nie chciał, by moje dzieci jadły to ścierwo. Każdy teraz chce wprowadzać gabinety dentystyczne w szkołach, również, wolałbym iść prywatnie i zapewnić dziecku najlepszą usługę, nawet moim kosztem ;)
#polska #szkola #chlewobsranygownem