Aktywne Wpisy
Średniej wielkości miasto, głęboka prowincja. Poznaję 30 letnią kobietę, typ mola książkowego, własna kawalerka i miały pies. Normalna, pracująca, po studiach na lokalnej uczelni. Fajna, mamy jakieś tam podobne hobby, miło się spędza czas. Mówi mi, że chce być szczera co do przeszłości. Spoko. Powiedziala ze miala ponad 40 facetów xD. No k*rwa mać

MrMgr +9
hahaha
źródło: GgDKpoXWwAA0EBf
Pobierz

wrzucasz artykuły z GW, TVN czy, o zgrozo, tweety polityków PO jako obiektywne fakty rzekomo potwierdzające twoje urojenia.
Pomijam fakt, że na*****alasz tymi bzdurami 24 na dobę jakby to było twoje jedyne zajecie...(bo jest jak rozumiem) ale nie jesteś w stanie podjąć żadnej merytoryczniej rozmowy z nikim.
A wszystkim lajkującym twoje idiotyczne wpisy szczerze współczuję braku własnego zdania.
#polityka #pis #po #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ponadto, mogę cię zapewnić, że nigdy na pis nie zagłosowałem ale mam swój rozum i nie łykam każdej bzdury z lewa czy z prawa...
źródło: comment_u6ZM8LYsa8pZg0r0fJhZ6hOipKDqkG2P.jpg
Pobierzźródło: comment_oJZLKCsXJYb41ToxZWIUavm90CTK4ORj.jpg
PobierzPotrafisz taki wpis wstawić? Czy twoja stronniczosc na to nie pozwala i tylko retweety po?
Już nawet "obiektywny" dziennikarz tvn, który zupełnie przypadkiem zapewne, został rzecznikiem RT, przyznał że ten baran pracuje w ratuszu.