Aktywne Wpisy
d4wid +264
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
przecietny_facet +28
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
Victor Mason - całość, początek
Jeffrey Layton - wycinek
Karanbir Singh - (CentOS) - wycinki. Bardzo politycznie, szkoda, że nie doprecyzował tego "lot more" :|
Rich Bowen (Red Hat)
Akshay Kumar - wycinki
Johnny Hughes (CentOS) - wycinki
Japheth Cleaver - wycinki
Ode mnie...
Skoro 7.7 wyszło 17, a 8 planowane jest na 24, to mamy zaplanowany tydzień czasu na wydanie 8.
CentOS 8 zbudowany jest od 2019-06-28, RC wyszło "mid Aug". Miesięczny brak aktywności i informacji na/o 8, bo nagle przeszli do 7.7. :|
Dotychczas OIDP najdłuższym odstępem pomiędzy wydaniem RH a CentOS były 2 miesiące teraz, gdy RH jest sponsorem i właścicielem znaku towarowego, mamy już 4 miesiące, w tym miesiąc braku aktywności.
Pojawiły sie oczywiście głosy, że jak dostaje się coś za darmo, czy od osób za darmo pracujących, to nie należy mieć wobec tego żadnych oczekiwań. Nikt z 3 osobowego (za Johnny Hughes, są to on, Karanbir Singh i ktoś jeszcze) zaspołu CentOS nie zaprzeczył, że pracuja za darmo (chociaz właściwie mamy Karanbir Singh: "I do work for Red Hat").
Ponieważ (za Wikipedią):
IMO jest dość interesujące, co właściwie sponsoruje Red Hat w zamian za tą kontrolę (oświadczenie Karanbir Singh) i znak towarowy?!?
#centos #linux
@gzkk: przy piątce były znacznie dłuższe obsuwy, a 6.0 to chyba ponad pół roku. Jedynie z 7 szło w miarę gładko ostatnio.