Wpis z mikrobloga

• 5
@konsumatumest Jezu nocowałam kiedyś tydzień u osoby która wyznawała takie "wartości" jak ty i był to najgorszy tydzień ever - każda wizyta w wc i ten stres czy się uda to spłukać czy nie, jak się zabrudzilo poniżej linii wody (co wcale nie jest takie rzadkie jak sugerujesz xD) to już w ogóle padaka, czekałam po 20-30 minut aż to się rozplynie :D

Nie rozumiem z całego serca, przecież tego berła
  • Odpowiedz
weź z typem pogadaj konkretnie bo znając życie to wywodzi się on z rodziny gdzie bieda aż piszczy i takie kombinowanie jest na porządku dziennym. Pokaż mu też, że to nie są astronomiczne kwoty i sam też miej na uwadze że koleś może nie chcieć kupować srajtaśmy za 20zł paczka.

@virusriddle: dokładnie tak pomyslałem.
  • Odpowiedz
wgl to nigdy nie zrozumiem jak można używać szczotki do kibla. Juz wolę wziąć papier i gówno wytrzeć papierem, a potem ładnie rączki wymyć

@konsumatumest: czasami jak się obsra to gówno jest tam gdzie woda a wtedy średnia przyjemność. Poza tym wycieranie gówna z muszli to jedno ale czasami trzeba użyc środków by chociaż standardowo umyć czymś innym niż wodą, tak jak czyści sie zlew czy cos więc szczotka się
  • Odpowiedz
ja znam typa, który wziął w leasingu lexusa, żeby wyrywać dupy, a ma jeden komplet poszewek na pościel po babci.

Bieda to stan umysłu.

@wykopowiczka69: Są różne priorytety :)
ja jak zbierałem na samochód na który wydałem 70.000 zł gotówką to tygodniowo na jedzenie wydawałem góra 100 zł a jadłem głównie kanapki, na ubraniach też oszczędzałem bo do dzis chodzę w koszulkach za 15 zł. Po co wyrzucać pieniądze na
  • Odpowiedz