Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +225
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#smog #oczyszczaczpowietrza
Przy czym cały czas odnoszę dziwne wrażenie, że coś mi tu nie gra. Czytając opinie sporo osób pisze, że Klarta potrafi (według czujnika) oczyścić pomieszczenie do 0 2.5PM w kilka minut. Dodatkowo pojawiają się informacje, że to może być delikatnie zmieniony oczyszczacz Milla Home.
Ja się poważnie zastanawiam czy jest sens kupować urządzenie w okolicach 700 złotych (Klarta czy Xiaomi), czy po prostu takie urządzenie będzie realnie
Na oku mam tez tańsze modele - takiego Sharpa bez czujnika, ale ze sprawdzoną jonizacją za ~600zł - też ciekawy wybór, jeżeli nie zależy komuś na trybie auto, albo ma czujnik