Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
8 miesięcy temu wszedłem w związek z dziewczyną, która wychowywała się bez ojca. W sumie dopiero na Wykopie dowiedziałem się, że to ogromne ryzyko i od tamtej pory próbuję wyłapywać niepokojące sygnały. Póki co nie zauważyłem niczego, co mogłoby mi dać do myślenia. Wręcz przeciwnie. Różowa wkłada dużo serca w tę relację i traktuje mnie z szacunkiem. Jest młodsza o 5 lat. Cały czas mam jednak z tyłu głowy
8 miesięcy temu wszedłem w związek z dziewczyną, która wychowywała się bez ojca. W sumie dopiero na Wykopie dowiedziałem się, że to ogromne ryzyko i od tamtej pory próbuję wyłapywać niepokojące sygnały. Póki co nie zauważyłem niczego, co mogłoby mi dać do myślenia. Wręcz przeciwnie. Różowa wkłada dużo serca w tę relację i traktuje mnie z szacunkiem. Jest młodsza o 5 lat. Cały czas mam jednak z tyłu głowy
tomasz-kalucki +781
#polityka "Panie pośle, osiem lat rządililiście i gdzie wrak" Brawo dla Pana, który przeszedł weryfikację i dorwał się do mikrofonu. :)
#pcmasterrace #komputery
jeśli chodzi o 1,5k to najlepiej z używek ogarnąć (zasilacz polecam nowy)
Jeśli chcesz coś co będzie ok na teraz, to albo najlepiej kupić jakiegoś poleasingowego biurowca z 8gb ramu, ssd wymienić zasilacz i dołożyć jakiegoś RX 570.
https://www.x-kom.pl/lista/zwnvm3u3u
2400g radzi sobie ok z GTA V, a później możesz sobie dokupić lepszą kartę.
Jeśli od razu chcesz zwiększyć budżet do 2k, to zamiast 2400g wziąłbym po prostu Ryzena 1400 i RX 570 (może nawet 580).
Może Ryzen 1400 nie jest najbardziej opłacalnym wyborem, jeśli za 50-70 złotych mozna dostać Ryzena 1600, a za 200zł Ryzena 1200, ale jednak czterordzeniowca kupowałbym tylko na przeczekanie.
bo ja wiem, z dobrą kartą graf 9100f ma 50-90 fps w zdaje się w prawie każdej nowej grze na maksymalnych ustawieniach (chyba tylko total war warhammer tyra słabsze proce mocno). Jeżeli on nie ma zamiaru (a nic nie wskazuje aby miał taki zamiar) brać grafiki za 1400zł+ to raczej nigdy go i3 nie ograniczy, rx 570 padnie dużo wcześniej.