Wpis z mikrobloga

@uppercut: One wszystkie są jak klony, dosłownie wszystkie. Do 30 to czadu, impreza, blanty, badboj, a potem ja chce dziecko gdzie ci odpowiedzialni mężczyźni, egoiści.
  • Odpowiedz
@uppercut: o #!$%@?, mój rak dostał raka xDD btw zobaczcie sobie jej wywiad z masnym z #!$%@?, tam to jest dopiero uderzenie #!$%@? z pełną mocą z jej strony, gdzie takie tępe dzidy się produkują?
  • Odpowiedz
@aulus: dosłownie wszystkie to są debile którzy tak generalizują jak ty. Brak słów na takie myślenie.

Ja nie wiem jaki przeciąg trzeba mieć w głowie, żeby tak akcentować słowo "wszystkie" skoro wiadomym jest, że nie każda chce mieć dzieci.
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Jakaś nie chce mieć dzieci? spoko, nie mam problemu. Ale zwykle po 30 im się odwidzi i teraz tylko poważny odpowiedzialny facet chcący rodziny, ja rzadko takie mutacje widuję, częściej klony.
  • Odpowiedz
@MiedzygalaktycznyMors: tak czytam te twoje komentarze. Najpierw wyskakujesz jak taki pewny siebie mądraliński prostak, po czym kisniesz i starasz się zgrywać inteligenta (jak Korwinek i ta cała z dupy trupa), bo Ci ktoś prawdę wygarnął. Przyjacielu mniej TVPiS czy Konfederatów ... bo bije aż na odległość
  • Odpowiedz
@uppercut: () to jest po prostu szkodliwy content i nie chodzi mi tu już tylko o stronę mężczyzn, ale takie z dupy teorie są szkodliwe dla obu stron
  • Odpowiedz