Aktywne Wpisy
rozowymops +558
Właśnie po prawie 8 latach dowiedziałam się, że jestem zdradzana od ponad 1.5 roku. Rzuciłam dla niego wszystko, zostawiłam swoją rodzinę, pracę, wykształcenie i wyjechałam z nim za granicę żeby #!$%@?ć na naszą przyszłość. Byliśmy dla siebie pierwszymi w każdym możliwym względzie, idealny związek, najlepsi przyjaciele. Mieliśmy planować ślub. Moja rodzina traktowała go jak swojego syna, jak stracił wszystko to przyjęliśmy go pod swój dach. Byłam z nim w każdej, najgorszej chwili
tesknilam_ +10
Jaki był główny powód, dla którego odrzuciliście naukę kościoła katolickiego? Pytam raczej, bez jakiegoś zarzutu.
Mi jakiś czas nie grało to, co było przekazywane w Kościele. Potem wróciłam, ale długi czas miałam pewien kryzys wewnętrzny #katolicyzm #pytanie
Mi jakiś czas nie grało to, co było przekazywane w Kościele. Potem wróciłam, ale długi czas miałam pewien kryzys wewnętrzny #katolicyzm #pytanie
Myślałem o projektorze, ale chyba nie ma sensu w tak małym pokoju (ile m2 nie pamiętam, ale od jednej do drugiej ściany odległość chyba wynosi 4/5m)
#telewizory #kinodomowe #bluray #pytanie #pytaniedoeksperta
Wrażenia z oglądania i różnica w obrazie niesamowita.
@MarchwicaMuzgu Mówisz? Czyli dobrze myślałem
Przypuszczam, ze 4K OLED którym warto będzie się zainteresować to koszt około 5000zł.
Jeśli dysponujesz 2000zł to raczej szukaj czegokolwiek do takiej granicy.
Tu masz ciekawe porównanie kilku modeli:
https://hdtvpolska.com/czy-za-4000-zl-da-sie-kupic-telewizor-na-lata/?showfull=1
PS
Jeśli chodzi o projektor to ja z ~4m uzyskuje 110" i jest to widoczna rożnica w porównaniu do TV 55".
Proj Optoma HD27e kupiona w promocji za 1999zł.
@Pafeuuu 5k niestety :/ - ale to zupełnie inny świat. Powiem Ci że do sklepu wchodziłem na 99% przekonany że chce kupić Sansunga QLED i sprzedawca pokazał mi OLEDa. Porównałem sobie ten sam filmik na obu ekranach bo mogłem - i