Aktywne Wpisy

Bananek2 +28
Skąd się bierze w niektórych rowerzystach bezprawne przekonanie, że ścieżka rowerowa to jest jakaś eksterytorialna święta strefa dla rowerów i odwalają chore akcje z pukaniem w samochody, czy z krzyczeniem na kierowców, którzy ZGODNIE Z PRZEPISAMI prawidłowo stoją na podrzędnej czekając na możliwość włączenia się do ruchu? xD
Już któryś raz się z tym spotykam i dokładnie sprawdzałem, że zgodnie z ruchem drogowym racja jest po stronie czekającego na włączenie się do
Już któryś raz się z tym spotykam i dokładnie sprawdzałem, że zgodnie z ruchem drogowym racja jest po stronie czekającego na włączenie się do
soroz30 +3

#siecikomputerowe
@PotwornyKogut: Tak są z nożem obcinającym. https://www.youtube.com/watch?v=N_ltdXH-P7I
ale dla początkujących te dziurki do na pewno duże ułatwienie.
stwierdziłem że jeżeli rzeczywiście można wepchnąć ile wlezie i nadmiar obciąć, to
Szacun, nigdy mi się tak nie udawało, zawsze po ułożeniu przycinalem na równo przed włożeniem do RJtki, a zarobiłem setki.
ale jak uczyłem ludzi, to trochę wprawy wymaga, żeby żadna żyła się nie zatrzymała w połowie drogi, no i ludzie zwykle albo żyły zostawiają za długie i wtedy główna izolacja nie łapie się pod zacisk, albo za krótkie, i wtedy im nie dochodzą do końca.
wtyczka z dziurkami eliminuje te dwa problemy. aż dziwne, że nikt wczesnej na to nie wpadł.
albo
Fajne są też pod kategorię 6. tam masz taką małą prowadnicę, układasz żyły, wkładasz prowadnicę i ucinasz nadmiar, a potem to wszystko do wtyczki