Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#anonimowemirkowyznania
Mam kilka wstydliwych dla mnie pytań.
Różowypasek here, 29lvl.
Mam za sobą tylko dwa dłuższe związki. Ten ostatni przez lata bez żadnych czułości, oprócz sporadycznego przytulenia.
Jak i dlaczego tak było, to już inny temat, grunt w tym, że czekałam, prosiłam, rozmawiałam, ale i tak koniec końców się rozpadło.

I właśnie tu zaczyna się problem, chciałabym znowu zacząć into #randka ale przez tak długą abstynencję od choćby zwykłego dotyku innej osoby mam wiele obaw.
Czuję, że na początku na pewno zachowywałabym dość spory dystans, choć bardzo brakuje mi bliskości, ciepła, dotyku.
Czuję się w tym temacie jakbym była z totalnie innej galaktyki, jak wrócić do randek, spotkań, całego tego tematu nie wyglądając jak ufo?

#niebieskiepaski co myślelibyście o takiej osobie? Czy spojrzelibyście poważnie na kogoś takiego, czy jednak wiek już robi swoje? I #weirdo ?
#rozowepaski miałyście kiedyś podobną sytuację? Jak się to dalej potoczyło?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 8
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@AnonimoweMirkoWyznania: przejmujesz sie #!$%@?. Ludzie sa różni i rozne sa oczekiwania i reakcje. Masz prawo robic tak jak czujesz i bierdol opinie innych. Wartościowy czlowiek zrozumie i zachowa sie w porządku. Chyba ze jestes ulegla i juz na etapie szukania osoby do randkowania myslisz jak tu sie przypodobac, jak gleboko schowac prawdziwa siebie, spelnic oczekiwania, zeby tylko nie zostac odrzucona - wtedy nawet nie myśl o szczesciu, to nie dla Ciebie
  • Odpowiedz
  • 1
@prut oooooo jak w punkt!
@AnonimoweMirkoWyznania

Masz wszystko co dobrze opisane, naprawdę. To jest ta pora, by przestać próbować przypodobać się innym, wyluzować się i pokazać siebie. Dystans? To nie problem, choć możliwe że dostaniesz przez to po dupie, ale nie przejmuj się - każdy z nas dostaje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania: to jest bardzo dobre, bo odsiewa ogromne ilości dynamiczniaków, ale uważaj też na spermiarzy hehe

Potraktuj takie początki jako trening a i przede wszystkim nie przejmuj się jak np nie będą się odzywać po pierwszej randce. Bo jak im nie dasz dupy to nagle magicznie zacichną. xD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jestem w bardzo podobnej sytuacji. Wiek 30+ i też tylko 2 związki w życiu, przy czym ostatni rozpadł się 2 lata temu. Od tej pory jestem sama. I też bardzo brakuje mi bliskości. Wiadomo, że jest to kwestią indywidualną, ale myślę że gdy spotkasz właściwą osobę to przejście do kontaktu fizycznego powinno przejść dość sprawnie :) Tak przynajmniej mi się wydaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz