Aktywne Wpisy
nabbek +421
Polska5Ever +24
Jaka "zła" decyzja finansowa jest warta każdej waszej wydanej złotówki?
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Pod koniec września będę obchodzić swoją rocznice z #niebieskiepaski. Lvl 22. Wzięło mnie teraz na rozkminy i takie podsumowanie całego związku. Na początku wiadomo, zawsze jest fajnie, widać to zaangażowanie z jednej i drugiej strony. Przez ostatnie dwa miesiące, ograniczyły się nasze spotkania do minimum, jak dobrze pójdzie to widzimy się raz w tygodniu na pare godzin, w ciągu dnia wymieniamy się krótkimi wiadomościami. Niebieski skupia się w 10000% na sobie, realizuje się a ja mu kibicuje. Jak znajdzie dla mnie czas to czasami z zegarkiem w ręku musi już zakończyć spotkanie, bo albo jest zmęczony, albo musi coś pilnego zrobić. Spotykamy sie w weekendy, bo wtedy ma wolne, ale tez często wtedy on chce spędzić czas ze swoją rodzina, przez co albo jestem u niego z jego rodzina, albo wcale się wtedy nie widzimy. Rzadko sami spędzamy czas. Rozmawiałam już z nim wiele razy, że potrzebuje więcej tej „miłości, zaangażowania” i działa to tylko na chwile. Nie chce kończyć tej relacji, bo go kocham, ale tez nie chce się sama w tym dusić. Jak mogę to zmienić? I nie, nie ma nikogo na boku.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
No i chyba tak powinno być, nie? Gość ma rzucić pracę/szkołę/dodatkowe zajęcia? Przecież nie na tym związek polega.
Kwestią kluczową jest co autorka
Jasne, że nie można dla faceta /dziewczyny rzucać wszystkiego, ale też nie może być tak, że się dla niego ma czas tylko wtedy, gdy się nie ma nic ciekawszego do roboty.
ja to bym cię miała dość gdybyś mi ciągle truła dupę o wspólne spędzanie czasu i robiła wyrzuty
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua