Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pod koniec września będę obchodzić swoją rocznice z #niebieskiepaski. Lvl 22. Wzięło mnie teraz na rozkminy i takie podsumowanie całego związku. Na początku wiadomo, zawsze jest fajnie, widać to zaangażowanie z jednej i drugiej strony. Przez ostatnie dwa miesiące, ograniczyły się nasze spotkania do minimum, jak dobrze pójdzie to widzimy się raz w tygodniu na pare godzin, w ciągu dnia wymieniamy się krótkimi wiadomościami. Niebieski skupia się w 10000% na sobie, realizuje się a ja mu kibicuje. Jak znajdzie dla mnie czas to czasami z zegarkiem w ręku musi już zakończyć spotkanie, bo albo jest zmęczony, albo musi coś pilnego zrobić. Spotykamy sie w weekendy, bo wtedy ma wolne, ale tez często wtedy on chce spędzić czas ze swoją rodzina, przez co albo jestem u niego z jego rodzina, albo wcale się wtedy nie widzimy. Rzadko sami spędzamy czas. Rozmawiałam już z nim wiele razy, że potrzebuje więcej tej „miłości, zaangażowania” i działa to tylko na chwile. Nie chce kończyć tej relacji, bo go kocham, ale tez nie chce się sama w tym dusić. Jak mogę to zmienić? I nie, nie ma nikogo na boku.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 10
@ixtras: znamy relację jednej strony, a niestety post ma wydźwięk "mój facet się rozwija, a ja wtedy czekam aż on w końcu przestanie i się odezwie". Niebieski nie skupia się w 10000% na sobie skoro wymieniają wiadomości w ciągu dnia.

Spotykamy się w weekendy bo wtedy ma wolne

No i chyba tak powinno być, nie? Gość ma rzucić pracę/szkołę/dodatkowe zajęcia? Przecież nie na tym związek polega.

Kwestią kluczową jest co autorka
@AnonimoweMirkoWyznania: przykro mi ale juz "po ptokach". Nie ma opcji aby temu gosciowi na Tobie zalezalo skoro sam nie zabiega, aby sie z Toba umowic. Moze miec na to wplyw wiele roznych czynnikow. Widocznie za malo podkrecaliscie swoj zwiazek albo on juz byl z inna kobieta i Ty stalas sie dla niego obojetna.