Aktywne Wpisy
whitewolfik +202
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
kotka-a 0
Mam pytanie do absolwentów lekarsko-dentystycznego.
Jak wyglądają zarobki po studiach dużych miastach?
Ile godzin dziennie pracuje się?
Czy w ogóle jest robota dla takich świeżaków?
Do jakiej kwoty można dojść po dwóch latach pracy?
Jest to mój drugi kierunek idę za miesiąc na drugi rok i nie mam kompletnie kogo zapytać.
#pytanie #dentysta #stomatolog #stomatologia #medycyna #lekarz #lekarze #zarobki #praca
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Zarobki nie zależą od wielkości miasta, tylko od jakości i PRESTIŻU gabinetu. Pracuje się na procent, także zależy ile ci zaoferują/sobie wynegocjujesz. Przykładowo, jeśli pracujesz na 35%, to z każdej stówy zostawionej przez pacjenta w gabinecie, dostajesz 35 zł. Zadupia często mają całkiem dobre procenty - mniejsza konkurencja niż w dużych miastach.
Na ile się dogadasz, wszystko zależy od tego kto cię zatrudnia i jaki ma