Aktywne Wpisy

Bezbolesne i szybkie sposoby na #samobojstwo?
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami

hotshops_pl +741
Uwaga robimy kolejne #rozdajo.
Rozdajo 2w1: Buldożer do zadań specjalnych LEGO 42163 oraz Pendrive Kingston 64 GB czarny!
HotShops.pl - to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Rozdajo 2w1: Buldożer do zadań specjalnych LEGO 42163 oraz Pendrive Kingston 64 GB czarny!
HotShops.pl - to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-lego-pendrive
Pobierz

100-25=
1/2 *1/6=
222-27+12=
Oprócz tego było kilka bardziej skomplikowanych pytań (chociaż bez przesady).
poczułem się trochę jak w podstawówce, jeszcze brakowało, żeby na koniec jakieś chmurki wręczali, czy dali po cukierku
#uk
Szkoła nigdy nie była i nie będzie przygotowywać do życia. Od tego jest samozaparcie i rozwój osobisty w czasie wolnym. Dlatego też jestem za zniesienie wszelkich prac domowych i kończenie zajęć max o 15
@Ja-qb:
Poza tym, masz różne szkoły - niektóre mają wysoki poziom, inne nie.
Najtrudniejsze na tych studiach było krytyczne myslenie, analiza danych i zapamietywanie tych wszystkich standardów.
Wielu angoli ktorzy ukonczyli te studia nie znaja nawet na pamiec tabliczki mnozenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A te