Wpis z mikrobloga

#najmadrzejszywykopek #najmadrzejszywykopowicz #propsydlayody

Konkurs miał przez ostatni tydzień lekką zawiechę, ale wraca na właściwe tory i dziś o 20.00 będzie dostępny kolejny test, tutaj: http://gac3k.pl/konkurs/.

Prosiłbym, żeby pisał go kto może z listy przeze mnie zawołanych. Przewiduję jeszcze jeden lub dwa terminy, o których powiadomię odpowiednio wcześniej, ale w niedzielę zawsze dużo osób jest, więc kto może proszę pisać dziś.

Osobom, które wcisnęły Enter w poprzednich testach wypełnienie zostało wyczyszczone i mogą pisać śmiało.
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mateuszo: @busios: dużo osób rozwiązuje, więc to nie błąd ogólny. Wypełnialiście wcześniej i chyba po prostu nie udało się wyczyścić waszych wcześniejszych prób. :| Myślałem, że sie to uda zrobić hurtowo, ale jednak trzeba będzie robić ręcznie, każdemu z osobna. Zrobimy to na cacy przed kolejnym terminem
  • Odpowiedz
@stekelenburg: prosze o informacje o tym jak mam uzyskac to haslo dostepu czy jak tam to sie nazywalo bo kiedys widzialem ale teraz nie pamietam. Jesli ta prosba zostanie bez odzewu (jest już chyba trzecią) to proszę o usunięcie ze spamlisty.
  • Odpowiedz
A jednak nie mogłem dzisiaj przystąpić. No cóż. Możesz mnie usunąć ze spam listy. Wakacje się kończą, chcę ten czas wykorzystać jak najlepiej.

EDIT:

W sumie to nie dziś, a wczoraj.
  • Odpowiedz