Aktywne Wpisy
pieknylowca +8
publikowanie takich filmow to jest idiotyzm (no ale czego sie spodziewac po wiadomo kim) - przeciez to tylko woda na mlyn dla ruskich, dodatkowo przeciez jesli beda wiedziec ze po zlapaniu beda zabijani to nie beda chcieli sie poddawac skoro poddanie sie=smierc to beda woleli walczyc do ostatniego naboju. (ps nawet jesli to wagner to i tak stosuje sie wobec nich prawo miedzynarodowe) #rosja #wojna #ukraina
KRZYSZTOF_DZONG_UN +118
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #youtube #polska
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
Nie no #!$%@? wymagania z dupy xD
Co on musi dac? Pasja, wzrost, zarost, kwadratowa szczęka, zainteresowania
Co ona musi dać? Da dupy jak sie facet będzie przed nią poniżał
Ja #!$%@? gdzie ten świat zmierza xD