Wpis z mikrobloga

@milovel: wiem ze to bait ale #!$%@? napisze, moze ktos jest naprawde nie swiadomy. Gościu, który był na największej bombie sterydowej dokumentując to zrobił w rok 34kg masy mięśniowej. Owca zrobił 30kg w rok. Więcej nie trzeba dodawac ;)
  • Odpowiedz
@milovel: Oni na zywo są nieduzi. Obejrzyjcie sobie filmiki innych youtuberów, np AJpolishamerican, tam jest z Ponczkiem i Roburem i widać, że nie są jacyś wielcy (AJ ma 190 cm).

Poza tym ćwiczą około 10 lat regularnie, więc przy dyscyplinie można mieć takie sylwetki, można mieć lepsze. Jak ktoś ćwiczy rok, czy dwa to nie będzie tak wyglądał.
  • Odpowiedz
Moj znajomy mieszka na tym samym osiedlu na Ochocie.

Kazdy tam wie, ze chlopaki lecą ja witaminie S.
Poza tym kiedyś nagrali nawet filmik jak Owczarzakowi wypada clen z szafki na silce

Z drugiej strony nie rozumiem podniecania sie ich nienaturalnoscia w 2019. To nie 2016 kiedy wszystkie "gwiazdy" sceny regularnie zapraszano do tańca
  • Odpowiedz
Nie znam się kompletnie na temacie, więc powiedzcie mi jedną rzecz. Przyjmijmy, że ziomek ze zdjęcia zażywa/kłuje/czy co tam się robi to o czym mówicie. To jakie są skutki uboczne tego? Będzie miał jakieś problemy jak będzie starszy?
  • Odpowiedz