Aktywne Wpisy
mam_spanko +134
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
JakDorobic_com +167
Kolejne #rozdajo po dłuższej przerwie!
Nagroda po raz kolejny ma szansę trafić w gusta wszystkich #mikrokoksy (da radę zrobić jeszcze formę na lato? ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Do wygrania będzie dziś bowiem nie byle co, bo koncentrat białka WPC z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek 2 kg), smak SNIKERS, o wartości rynkowej co najmniej 169 zł!!!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem!
Nagroda po raz kolejny ma szansę trafić w gusta wszystkich #mikrokoksy (da radę zrobić jeszcze formę na lato? ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Do wygrania będzie dziś bowiem nie byle co, bo koncentrat białka WPC z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek 2 kg), smak SNIKERS, o wartości rynkowej co najmniej 169 zł!!!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem!
#fcbarcelona
@WarmWeather: W przypadku Ronaldo to miało sens, tutaj nie bardzo bo typ wraca znienawidzony.
Do tego jego styl życia, z którego prawdopodobnie wynikają inne, prawdziwe kontuzje. Neymar w porównaniu do takiego Ronaldo jest pachołkiem, jeśli chodzi o profesjonalizm.
I jeszcze się nie ciesz, bo nie wszystko jest tak oczywiste ;).
To jest jego życie osobiste i zupełnie mnie ono nie obchodzi. Mówiłem tylko i wyłącznie o aspekcie sportowo-zawodowym. A chyba coroczne "kontuzje" Neymara w marcu to aspekt sportowy, bo gość nie gra wtedy w piłkę.
Czy Ronaldo przez jakieś swoje afery był nieobecny? No chyba nie.
Ty porównujesz typowo boiskowe zachowania z coroczną, zaplanowaną marcową absencją. I uwaga, wiesz ile Ronaldo miał czerwonych bezpośrednich podczas całej kariery w Realu? 4. I nie powiedziałbym, że to jego absencja przełożyła się na brak mistrza, a bardziej występy całej drużyny. Piłka nożna to sport zespołowy, jakbyś zapomniał.
I naprawdę, wszystko można powiedzieć o Ronaldo, ale to że ma problemy z motywacją... Gość bywa czasami za
Lubię CR7 i uważam go za jednego z najlepszych piłkarzy w historii Realu i pewnie też ogólnie futbolu, ale to nie ma nic do rzeczy. Przywołałem jego postać, jako wzór profesjonalizmu, którego Neymarowi brakuje. Na początku zadałeś dość niefortunne pytanie "co z tego, że co rok w marcu ma kontuzję". Od tego się wszystko zaczęło.
Nie neguję w żadnym wypadku jego osiągnięć i umiejętności.
Spoko, tylko na razie niech ten Neymar wróci do Barcelony, bo jeszcze nie wszystko jest klepnięte ;).