Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Na wykopie panuje przekonanie, ze kazdy facet za mlodu duzo rucha, wymienia partnerki, wyrywa laski w klubach, na ulicy, no wszedzie. Kazdy tu przeruchal sporo plodnych Julek. O kazdego zabijaja sie cycate Klaudie. W takim razie ustalmy to raz na zawsze, ile powinien miec partnerek seksualnych 30 latek? #seks #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @Asterling: @moglesznamizjednejwazy: @mirek_wykopowy: @Shellthorn: @powaznyczlowiek: @Koloses: @Wepalgumetypie: @ponerLokej: @ZaQ_1: @Fafnucek:
Zobaczcie sobie jakikolwiek post o rozowych, jak np. ten z ta plodna Julka na apelu z dzisiaj. W komentarzach macie mase normikow, ktorzy szkaluja innych od nieruchajacych. Takie posty zdarzaja sie bardzo czesto pod roznymi wpisami. Nawet zaczalem robic baze
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: dobijam do 30stki i mam na koncie 12 cipek.Duzo ?mało?Dla mnie w #!$%@? mało jeśli zaczełem peklować w wieku 17 lat wychodzi dokładnie 1 na rok.Co to ma być że przez 365dni,dziesiątki imprez,grillów,wakacji i innych wydarzeń udało się namówić tylko jedną dziewczynę?
  • Odpowiedz
@dopebonner: no co ty? Nie słyszałeś o zasadzie 80/20? Nie czytałeś badań tindera? Nie czytasz redpill/blackpill? Tisą udowodnione sprawy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo jak masz 15 lat, hormony ci buzują, a ty za dużo czasu spędzasz na ig i dyskusjach o p0lkach i julkach.
  • Odpowiedz
ŚwiętaStara:

W takim razie ustalmy to raz na zawsze, ile powinien miec partnerek seksualnych 30 latek?

Jesli masz tyle lat i chcesz byc wsrod grona rowiesnikow normikow traktowny powaznie to musisz miescic sie w sredniej czyli 5-7 partnerek (rozne wyniki w roznych badaniach). 30 latek z 1-2 partnerkami bedzie odbierany jako nieatrakcyjny creep

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nie ma żadnej reguły. Są przypadki par, które połapały się w wieku licealnym i są ze sobą do 30stki, mają dzieci, śluby itd.
Ja bym raczej poszedł w stronę ogólnej aktywności seksualnej i kontaktów z kobietami.
Seksuolodzy twierdzą, że rozpoczęcie regularnego współżycia powinno oscylować na poziomie 17-18 lat.
Ja potwierdzam tę teorię. Powinno się rozpocząć regularnie ruchać w wieku 17 lat i tak całe życie.
Jeżeli ktoś dobija do 30stki, a np. wyruchał w wieku 18-22 20 małolat, a od 22 do 30 żadnej to jest gość? nie #!$%@?, nie jest gość, tylko coś z nim ewidentnie nie tak.
Także bardziej niż na ilość partnerek seksualnych (równie dobrze można wykręcić 100 partnerek na roksie) zwracałbym uwagę na regularność odbywania
  • Odpowiedz