Wpis z mikrobloga

Tradycyjnie przypomnę że jurekzjeburek to sebastiansynjanuszaigrazyny, fanatyk liska. Nie śmierdzi groszem a BTC miał jakieś ochłapy może z kilka miesięcy. Od zawsze tworzył gówno historyjki. Teraz się obraził bo btc po rajdzie z 3k do 13k przestał rosnąć do miliona. #!$%@? swoje grosze i zrobił focha. Wymyślił gówno historyjkę o szwagrze bo chciał opisać jak to #!$%@?ł inwestując w btc. Niestety btc nie spadał jak przewidział zjeburek666 a jego wymyślony szwagier nie stracił, tylko zarobił. Skumał że shity lecą, więc w poprzedniej historyjce wymyślił że szwagier wszedł w shity.
Nawet nie czytam kolejnej porcji jego szajsu. Wam radzę się ogarnąć, bo to nie żaden spec btc tylko #!$%@? dzieciak szukający atencji.
Szwagra to on ma co najwyżej wystającego z nosa..
#bitcoin #kryptowaluty
Pobierz cyberpunkbtc - Tradycyjnie przypomnę że jurekzjeburek to sebastiansynjanuszaigrazyny,...
źródło: comment_MYz0Lfy0NYmce5NECd3PSO8qlMIpGOF3.jpg
  • 18
@Tomciox czemu da w pysk? Koleś po prostu przestał pisać bezsensowne głupoty o bitcoinie jako walucie przyszłości. Chodzi o to że możesz tutaj gadać "pozytywne" rzeczy które oczywiście nie są prawdą... a zdobedziesz uznanie. Takie lizodupstwo typowe jak na reddicie na zasadzie "gadaj byle co byle by to było pozytywne ale jak masz inne zdanie to jesteś idiota naganiacz i śmieć"

@brodatylarry: co ty pieprzysz? Pokaż mi kiedy ja mu dawałem plusy i pisałem dupę. Nic takiego nie pamiętasz, bo tak nie było a ty zakładasz że tak musiało być. Ten zjeb #!$%@? o ogromnych wzrostach a ja nie uważałem że tak bedzie.
@cyberpunkbtc pamiętam że tak było bo sam w tym brałem udział. Myślałem że ten koleś to multi pawlo i mówiłem że jest idiotą i naganiaczem na btc a wy mnie za to wyzywaliście, możesz sprawdzić w naszych wiadomościach prywatnych xD
a co do wpisów to chyba usunął wszystkie stare