Wpis z mikrobloga

#podrozepoeuropie

Dzisiejszy wieczor jest ostatnim, jezeli chodzi o moje podroze po Europie. W ciagu okolo 2 tygodni udalo mi sie byc w 6 krajach, poleciec samolotem 7 razy (jutro bedzie 7 raz :p ) i odwiedzic jedno nowe miejsce, ktorego nie widzialam do tej pory. Niezle moim zdaniem :) Na zakonczenie zjem sobie millefeuille moje ulubione. No i jutro czas wrocic do rzeczywistosci :)
  • 18
@tusiatko: Jesteś kolejną osobą, która zakochała się w tanich lotach? ;). Ja lecę do Oslo i do Sztokholmu gdzieś we wrześniu. Jednocześnie będzie to mój pierwszy lot samolotem :D Do Oslo jadę w 2 strony za 2zł, do Sztokholmu za jakieś 10... :).
@PanBulka: RyanAir. Ale nic więcej na ten temat nie wiem, brat rezerwował. Rzucają raz na jakiś czas na parę minut jakieś praktycznie darmowe bilety :). Tylko że wiadomo - bez bagażu i przeważnie na miejscu albo parę godzin, albo 3 dni.
@matej9191: Trudno powiedziec, czesc urlopu spedzalismy u rodzicow mojego chlopaka, czesc z jego mama i to ona placila za hotel, a poza tym wszystkie bilety i to tam wszystko, trudno to zliczyc :)

@Lysy_z_Oporowa: Tanich lotow juz nie ma hehee :) Latam regularnie od przynajmniej 4 lat i ceny od jakiegos roku zaczely niestety mocno rosnac, przynajmniej na trasach, na ktorych latam.

@PanBulka: Trudno powiedziec jak juz wspomnialam :)