Aktywne Wpisy

Headcrab_B +61
My tylko chcemy wysłać was na śmierć. Czy naprawdę wymagamy od was tak wiele?
#wtf #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa #pieklokobiet
#wtf #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa #pieklokobiet
źródło: _20240517_222014
Pobierz
lipka +3
Do jakich seriali wracacie?
#seriale
Ja pewnie jak wielu The office, ale jeszcze podam The scrubs z sentymentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#seriale
Ja pewnie jak wielu The office, ale jeszcze podam The scrubs z sentymentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Krótko - działa, fajnie się prezentuje. Bardzo czytelny LCD. Temperature wskazuje ale jak zwykle nie mam innego urządzenia do sprawdzenia pomiaru ale wygląda na poprawną (wg. temperatury otoczenia i np. mebli itp). Ujemne także pokazuje dobrze (tak jak jest ustawione w lodówce/zamrażarce). Jest bardzo mały - jakośc wykonania super wsio spasowane. Tyle :P
źródło: comment_eZ7mMTo83nvIFl13Pa7FFyyJturKEzpM.jpg
PobierzSzkoda, że to tylko termometr a nie taka kamerka, bo zabawa lepsza niż termometrem
@Leel00 dziala perfekcynie, 100,1 stopnia ;) ale mam kulawy czajnik za 10 euro :P
@Deadlyo: kiedys moze sobie kupie na razie nie potrzebuje :P
https://pl.axiomet.eu/page/1346/Wspolczynnik-emisyjnosci-wplyw-na-dokladnosc-pomiaru-temperatury-pl
@alegoraco: dzieki właśnie wyczytałem, ze jest problem z gładkimi powierzchniami i trzeba samemu ustawić to E np. na 0.1 badz przykleić cos na badany obiekt np. jakaś specjalna taśmę
ustawic mogę w nim -> E, Hi, Low, C/F
wodę w czajniku pokazuje mi na 100,1 stopnia