Wpis z mikrobloga

#ptaszniki #pajaki @BotRekrutacyjny @Wix9k @Zgrywus1 No więc moja braszka po wczorajszej wylince zaczyna się już wybarwiać myślę, że jeszcze kilka dni i nabierze jeszcze kolorów, jakie L obstawiacie ? Zmierzyłem ją i ma 2cm przed karmieniem moim zdaniem więcej niż L6 to to nie jest także agriopeterra troche przekłamał bo wg nich jak kupowałem ją niby L3 i u mnie 4-5 wylinka to powinna być L7-8 w co mocno wątpię.
HaSSaN - #ptaszniki #pajaki @BotRekrutacyjny @Wix9k @Zgrywus1 No więc moja braszka po...

źródło: comment_2ZspCmCoOgzMyotpNOq6SCneww6Wxrwc.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
@Zgrywus1: No w sumie albiceps na L7 to nie wygląda. Nie za mało ma miejsca w tym moczboxie ? xD Ale moja auratum jest na pewno mniejsza (choć nie mam 1zł pod ręką żeby zmierzyć ile to ma średnicy) od Twojego Vegansa więc pewnie coś około L6.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Zgrywus1 Moja Auratum niby wyszła z jaja pod koniec listopada 2018 także może jeszcze ze dwie wylinki przejdzie zanim będzie miała rok. To by się zgadzało bo dużo osób pisało, że po roku łapie max l8-9
  • Odpowiedz
@HaSSaN pajaki doszly 7 stycznia tego roku, z czego vagans linial 5 razy, albiceps 4, obie mam ze sie urodzily w 2018 roku. Albopilosun NQ mam od 25 lutego chyba, od pierwszych Targow Terrarystycznych w Toruniu i linial juz 4 razy, na CITES jest napisane ze w 2019 roku wyszla z kokonu
  • Odpowiedz
@HaSSaN: I moja tak samo miała 2 cm DC jak ją mierzyłem po wylince, teraz się przygotowuje do następnej to jak wylinieje dam znać jak to wygląda
  • Odpowiedz