Wpis z mikrobloga

@jacuss kiedyś zgarnąłem 400 PLN do Biedronki. Polecam, karta bezpłatna. Lepiej zamknąć od razu i wyczekiwać następnej promocji, w której mógłbyś wziąć udział.
@jacuss voucher jest wielokrotnego użytku. O ile pamiętam, to na paragonie będziesz miał taką informację, ile punktów jeszcze zostało do wykorzystania. Jak nie, to zawsze możesz sobie gdzieś w notatniku zakupić. Co ważne, kupon jest na wszystkie produkty alkohol, paoierosy również. Koniecznie złóż również wniosek żonie, przytulić 800 zł to coś pięknego. Tylko trzeba trochę poczekać na kontakt konsultanta, około tydzień. Mają tam ładny zapierdziel.
@jacuss: ja skorzystałem z karty Simplicity jak była promocja 400 zł gotówki. Zostawiłem ją sobie dla budowania historii kredytowej. Straszne nieogary ją otwierają (firmy zewnętrzne), aż musiałem reklamować to, że podesłali mi w umowie limit wyższy niż ustalony w rozmowie, oraz nie zgłosili zgody do BIK. Potem, już w samym banku obsługa była ogarnięta w miarę.
Mają tylko tragiczną aplikację mobilną i średniowieczny system bankowości internetowej. Konta osobistego bym tam nie