Wpis z mikrobloga

Ogólnie spoko ale za kazdym razem.mialem juz dosc bani i czekalem az zejdzie. Ale to. Moze dlatego ze nigdy nie zszedlem z ponizej 50. A pierwszy raz jadlem w szkole na lekcji polskiego. Niezapomniana Bania. Rodzaj raczej nie bo sie rozchodzi o psylocybine.
@Chillvent: dla mnie jest pięknie, wszystko jest super a jak o tym wszystkim myśle to jest tak przyjemnie dla mnie psychodeliki to najlepsze możliwe substancje. Zawsze brałem w domu oraz raz z kumplami się wybrałem na tripa of course wszyscy brali
@Chillvent: jak dla mnie nie ale to może dlatego, że trawa teraz na mnie słabo działa chociaż kiedyś powiedziałbym, że tak bo kiedyś potrafiłem po trawie myśleć o różnych rzeczach abstrakcyjnie a teraz tak nie mam a po grzybkach na temat wszystkiego można wysnuć jakieś przemyślenia i podziwiać jakie wszystko jest piękne i się tym rozkoszować ahh aż nie mogę się doczekać następnego tripa jeszcze 3 dni ;)
@Chillvent: zaburzenia widzenia omamy wzrokowe jak i sluchowe. Cala gama nowych przenikajacych sie barw. Ogólnie dobry wesolkowaty humor. Brak pamieci szybko jestes w stanie zapomniec co tu robisz z kad sie wziąłeś. Czasem zbiera sie na wymioty ale za minutę o tym zapominasz. A tak to jak ze wszystkim sprawdz to sam sie przekonasz. Osobiscie wole trufle bo sa takie akurat z grzybami latwo przedobrzyc a to malo przyjemna sprawa.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jndr00: właśnie o to mi chodziło, chciałbym spróbować - dlatego zbieram informacje na ten temat.
@jogurtt: rozumiem, że lot zależy wyłącznie od substancji zawartej w grzybkach i ilości.
Podejrzewam, że różne odmiany różnią się stężeniem psylocybiny. Jak w takim razie należy je skutecznie, ale bezpiecznie dawkować?