Wpis z mikrobloga

@GaiusBaltar no fakt, tylko nie zawsze są jakieś awarie do usunięcia , czasem wóz jest sprawny a sprzedaż odbywa się w sytuacji dwóch wyjątków:
-potrzebne większe auto
-właściciel za granicą i chce upłynnić wóz bo mu nie potrzebny ¯_(ツ)_/¯

Pozostałe sytuacje można powiedzieć że ktoś ma dość dokładania i nie chce się dłużej pieklić z wozem. Ewentualnie sprowadza na handel, ale też będzie ukrywać wszystkie grzechy wozu
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lubie-solnik: ja miałem długi opis i nic. Jak napisałem "Samochód jeździ, skręca, hamuje. Stan dobry. Aktualne OC i PT" to się sprzedał w kilkanaście minut, a nie był to samochód za 1300zl
@snwptest: a może po prostu ktoś nie chce całe życie jednym samochodem jeździć? ¯\_(ツ)_/¯ 1-2 lata i zmiana. Ja (25lvl) mam obecnie szósty samochód w życiu (i też jest na sprzedaż xD) i żadnego nie sprzedawałem z wymienionych przez Ciebie powodów. Pierwszy samochód w życiu sprzedałem z uszkodzeniem (nie ukrywałem tego faktu), bo takiego go kupiłem jednak nie potrafiłem opanować usterki
@bArrek widocznie żaden nie spełnia twoich oczekiwań ¯_(ツ)_/¯ kupujesz kolejne i w żadnym nie znalazłeś takiej wygody, osiągów i radości z jazdy aby go zostawić i aby służył, używać. Może czas sobie złożyć Maybacha wg konkretnych potrzeb ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@snwptest: Ja powiem co mnie interesuje w ogłoszeniach na co zwracam uwagę.
Zdjęcia! - muszą być z każdej strony nie pod kątem jakimś tylko jakby prostopadle w kierunku auta, żebym widział czy szpary i listwy są tak samo na każdych drzwiach/masce/bagażniku. Fajne jest foto silnika i najlepiej jak nie jest osrany olejem i nie jest wyczyszczony plakiem na byłysk tylko naturalnie sobie okurzony ale nie osyfiały czyli jednak czasem myty ale
@snwptest: Za każdym razem dość szczerze opisywałem auto co działa a co nie i czy coś do zrobienia jest. Jeszcze nigdy żaden z kupujących ode mnie nie był zaskoczony stanem auta bo widział na zdjęciach co jest nie tak i jak auto wygląda na żywo. Kupujący to debile często i nie czytają ogłoszeń. Miałem fajne seicento Van czyli kompletnie bez tylnej kanapy a jest kratka no i ktoś dzwoni pyta się