Aktywne Wpisy
pieknylowca +357
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
g0blacK +423
Ciekawe czy gdzieś tam w środku mają świadomość tej #!$%@? w jakiej są. Czy siedząc w hotelu, albo robiąc 50 zdjęć jakiejś przystawki za 7euro i będąc 16 w kolejce do zrobienia sobie zdjęć w wypożyczonym samochodzie, przychodzi refleksja? Czy oni sobie nawzajem są w stanie spojrzeć w twarz? Czy zdają sobie sprawę jakimi odpadami społecznymi są, którzy poświęcili często najbliższe znajomości i pieniądze rodziny, żeby świadomie robić z siebie debila w
ja nie mam prawa rozdzielić matki z dzieckiem ale nie zrezygnuje z jedynej rzeczy którą lubię i nie chciałbym wylądować jak typowy polak z browarem przed tv.
przed kaszajodem trzeba po prostu trochę
Bo często chodzi o zasady, wartości moralne etc.?
Jak już mieć dziecko to swoje czyt. biologiczne.
A nie, że dzieciak mi potem powie sprdl, bo nie jesteś moim ojcem...
Twoje ostatnie zdanie jest typowe dla "P0lek".
Komentarz usunięty przez autora
Poglądów nikomu nigdy nie zabronię posiadać, tych innych niż moje też.
Ale oczekuje, że mi też nikt nie zabroni.
Ja mam takie a nie inne w tej kwestii i tyle - nie każdy musi się zgadzać czy rozumieć.
@janeeyrie: Teoretycznie tak. W praktyce odstraszają dwie rzeczy. Po pierwsze (to niekoniecznie się musi zdarzyć, ale jest ryzyko) takie dziecko w każdej chwili może stwierdzić, że Twoje dobre rady i starania wychowawcze to możesz sobie wsadzić w... buty, bo nie jesteś jego prawdziwym rodzicem, a tak w ogóle to ono chce poznać prawdziwego ojca/matkę, choćby po to,