Aktywne Wpisy

Ryneczek +1252
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +41
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..

Mam parę pytanek do użytkowników Xiaomi Redmi Note 7
1. Ile czasu ładuje sie na standardowej ładowarce a ładowarce z QC? Warto dokupić?
2. Czy ten telefon ma jakieś wady, które wychodzą po czasie - przegrzewanie się, zacinanie się.
3. To co wcześniej - jak działa, czy się zacina, zamula?
4. Pytanie do osób z małymi dłońmi - jak się go trzyma, teraz mam telefon 5cali.
5. Czy warto dopłacać do wersji 4gb RAM?
#xiaomi
#redminote7
#smartfon
1. Nigdy nie ładowałem od 0-100% raczej ładuje 40-95% i trwa to około 1h chyb, qc nie mam
2. mam go miesiąc dopiero - narazie wszystko działa ok
3.mi się nie zacina i nie zamula ale nie użwam nic szczególnego na nim... fb, yt, msg, whatsapp, aparat, jakiś snapczat i tyle w sumie, więc nie wymagam za dużo od niego
4. skip
5. Zależy czy używasz dużo aplikacji czy nie