Wpis z mikrobloga

Dzień Dobry.
Mam parę pytanek do użytkowników Xiaomi Redmi Note 7
1. Ile czasu ładuje sie na standardowej ładowarce a ładowarce z QC? Warto dokupić?
2. Czy ten telefon ma jakieś wady, które wychodzą po czasie - przegrzewanie się, zacinanie się.
3. To co wcześniej - jak działa, czy się zacina, zamula?
4. Pytanie do osób z małymi dłońmi - jak się go trzyma, teraz mam telefon 5cali.
5. Czy warto dopłacać do wersji 4gb RAM?

#xiaomi
#redminote7
#smartfon
Pobierz Stemitor - Dzień Dobry. 
Mam parę pytanek do użytkowników Xiaomi Redmi Note 7
1. Il...
źródło: comment_U3z1cyYoT0O3DGFkamRW2k470vfJUPhe.jpg
  • 5
@Stemitor:
1. Nigdy nie ładowałem od 0-100% raczej ładuje 40-95% i trwa to około 1h chyb, qc nie mam
2. mam go miesiąc dopiero - narazie wszystko działa ok
3.mi się nie zacina i nie zamula ale nie użwam nic szczególnego na nim... fb, yt, msg, whatsapp, aparat, jakiś snapczat i tyle w sumie, więc nie wymagam za dużo od niego
4. skip
5. Zależy czy używasz dużo aplikacji czy nie
@hihohiho: Dzięki, pytam o takie sprawy jak wady, które wychodzą po dłuższym czasie bo naciąłem się na fajną wg. specki Xperie a w użytkowaniu jest TRAGICZNA - Przegrzewa się, zacina, bateria trzyma króciutko ma pełno innych wad.
@hihohiho: mam od miesiaca i nie zawuazylem zadnych krzywych akcji, typu zacinania czy przegrzewanie. Ja osobiscie kupiłem wersje 4/128. Przesiadalem sie z Redmi Note 2, ktory dzielnie sluzyl 3,5 roku i gdyby nie to ze mi spadl i pekl ekran to dalej bym uzywal. A 4/128 dlatego ze po cichu licze na to, ze ten telefon posluzy mi minimum kolejne 3 lata.