Aktywne Wpisy
Veela +3
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
SmoczeKrocze +370
Miraski pijcie ze mną kompot. Właśnie wprowadziłem się na swoje. Nie mam absolutnie nic, kredytu też nie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)Napompowałem materac, na którym będę spał aż do czasu kiedy przyjedzie do mnie łóżko czyli jakiś tydzień. 10 wypłata i kupię sobie szafę itd, itd ( ͡€ ͜ʖ ͡€) jestem przerażony i zarazem szczęśliwy.
#chwalesie #wygryw
#chwalesie #wygryw
#madka #olx #patologia
@kraglapyrka
@Pejnkiller mam nadzieję że ktoś was w ten sposób kiedyś wyrucha na gruhyb hajs bo tylko na to zasługujecie
@kraglapyrka: gość tak napisał bo jest oczywista zarzutka
więc i nawet przekleństwa są na miejscu :P
a że tego jak ktoś nie widzi to ma problem to fakt
reasumując: pic unrel bo zupełnie inna sytuacja
powiedz mi jak można zabrać troje dzieci do rodzin zastępczych,
@carbyne: tu nie chodzi o to czy historia jaką ona przedstawiła jest wiarygodna i czy chwyta cię za serce czy nie.
@Osobnik: bez tych dwóch pierwszych słów nie byłoby czwórki dzieci. A OP życzy jej jeszcze kilku...
@kraglapyrka: ale on przecież dostał mniej plusów łącznie niż pierwsza odp
i gdyby jeszcze zmienił zdanie gdzieś to wtedy można by się nad tym retarded pic zastanowić jeszcze
ale trzyma konsekwentnie stanowisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oczywiście ja sam bym napisał bez tych dwóch słów, ale ja zawsze kwestionuję wszystko, a siebie to dwa
Z tym obrazkiem hurr look how retarded I am chodzi o to, że w momencie kiedy zobaczył, że ta riposta się nie spotkała z poklaskiem napisał, że jesteśmy pelikanami, łykającymi rozmowy z botem.
Świetnie, że Mirko zweryfikowało i nie posypały się plusy, niemniej jednak
@kraglapyrka: ale ja to wszystko rozumiem, że tak jest; ale brakuje ostatniego najważniejszego elementu, który w tym przypadku przybrałby chyba postać podobną do:
ale mniejsza o to jak mem zastosować kiedy bo memofologia jeszcze