Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Siemka
13.09 lecę na #cypr konkretnie ładuje w Larnace o 21:00 i nie wiem czy jestem sens brać hotel na te 7 dni czy poczekać do rana i wynajmować od 14.09 jak myślicie?
Lot powrotny mam o 11:00 20.09.
Teraz już rezerwować hotel czy czekać aż ceny spadną? Środek września to chyba nie jest sezon czy się mylę?
Chciałbym wydać tak do 1500zł/2os.
A może byliście na Cyprze i coś możecie polecić?
Dzięki :)

#larnaca #cypr #wakacje #urlop #pytanie
  • 11
  • Odpowiedz
@danio_96: Trochę mało masz na ten wypad. Niby Cypr ale wydaje mi się ze noclegi plus jedzenie plus zwiedzanie na dwie osoby pochłonie trochę więcej funduszy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Siekany: 1500zł na same noclegi. Prawie drugie tyle poszło na bilety, więc wiesz.
Jedzenie też tam jest podobno drogie, wyjdzie drożej niż przez biuro podróży no ale cóż :D
  • Odpowiedz
  • 0
@sgsa: Wizzair, bilet z Katowic do Larnaki jakieś 100zł, powrotny z Larnaki do Krakowa ok 350zł. Miejsce przy oknie +40zł/lot, pierwszeństwo wejście, dodatkowy bagaż podręczny 55x40x20 +50zł/lot. Dokładnych cen nie pamiętam, jak chcesz to sprawdzę po pracy.
  • Odpowiedz
  • 0
@sgsa: Tak jak napisałem, bagaż podręczny +50zł chyba. Ale te ceny się zmieniają. Z Warszawy np loty są w podobnych cenach, ale powrót za 500zł.
Ważne, aby bilety zarezerwować kilka miesięcy wcześniej.
To samo tyczy się hoteli, jest spora różnica :D
  • Odpowiedz