Aktywne Wpisy
Techguy91 +260
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +270
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
ZAGŁOSUJ NA NAJMNIEJ LUBIANY PRZEDMIOT SZKOLNY:
@D__Jones: dokładnie to. Dokładnie taka patologia mi obrzydziła WF, z moim zwolnieniem też mieli zawsze "problem". Potem rozwinęli się intelektualnie robiąc karierę w wojsku, bo nie było pracy po zawodówkach, które
Komentarz usunięty przez autora
@Szantos: WF w p0lskiej szkole: Macie piłkę/paletki do ping-ponga, #!$%@? grać i nie zawracajcie mi dupy
Super przedmiot bulwo, to na wszystkie przedmioty ścisłe + biologię głosują ameby umysłowe
@przegrany_przegryw: tylko w przypadku WFu nikt mu tego nie narzuca, a wymyśla to sobie sam. Czaisz?
WF to nie jest przedmiot wiedzowy, gdzie wyniki zależą od włożonej pracy; najbardziej w takie "ocenianie" cisną patusy, co to z normalnych przedmiotów jak 3 dostaną to jest święto lasu. Później spopularyzowała się słuszna tendencja, gdzie główna ocena wynikała z
@przegrany_przegryw: ale mówię przecież, że problemem była ambitna lekkoatletka realizująca własny program, bardziej wyszukany niż "standardowy". I dla paru dobrych uczniów skończyło się to wagarami i wręcz zagrożeniem, bo alternatywą była wymordowana ciężkim wysiłkiem trója z zaliczeń. U jednego kolegi doszło wręcz do tego, że o ile wcześniej był przez grupkę "wysportowanych" niezauważany, to po tych akcjach od następnego roku przeniósł się do innej klasy.
@przegrany_przegryw: przecież napisałem, że dużej części jak najbardziej się udało, wystarczyło się przyłożyć.
@przegrany_przegryw: zdziwiłbyś się, niektórzy właśnie takie argumenty podnosili xD