Aktywne Wpisy

BKZGlamrap +76
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: 1000003200
Pobierz
Rembrant +1062
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
źródło: temp_file84503118846783691
Pobierz

Dziś sobie zapalę CBD jak przyniesie pożądane efekty, takie jak rozluźnienie mięśni i zniknie chęć wyprucia komuś flaków i powieszenia go na nich, to będzie palone częściej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Muszę pozbyć się agresji po pracy a melisa nie pomaga
Ananasowa odmiana
źródło: comment_qgLvTNFw3tN5oCX65O5eGe16jHClMPXb.jpg
PobierzI muszę sam sprawdzić jak to wyjdzie naprawdę
@Deadlyo: Wołaj!
@Ermak8: Olejek do mnie nie przemawia, kiedyś napiłem się tego aromatu do ciast i mi się do dziś źle kojarzą takie olejki ¯\_(ツ)_/¯
A mniej jest rzeczy wymienić z czego nie paliłem niż z tego co paliłem.
Waporyzator to koszt 300zł ale lepiej się tam spala wszystko, lepsze efekty i działania
Tego wieczoru jebnąłem aż 3 wiadereczka i kiwałem się na krześle jak na cienkiej gałązce
Potem już z górki, ogórek, arbuz, szisza, bongo, nawet na czysto próbowałem podpalać topka i zjarać go bez żadnego sprzętu poza zapalniczką
TO był czasy.
Powiedz mi,
źródło: comment_KEmyPXycSaQilv37n1FLMjraVIz72pLa.jpg
PobierzAlbo tak się uspokoił, że stracił przytomność
Ale czułem ciężkość mięśni więc sie rozluznilem