Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wysuszony: gdańskie zoo jest mega słabe gdyby nie darmowe wejście na kartę mieszkańca to bym sie tam nigdy nie wybrał. Tam sie nic nie zmienia chyba że zwierzak jakiś umrze ¯\_(ツ)_/¯
@wysuszony: jest rownie slabe jak twoj komentarz!? naparwde nikogo tu nie obchodzi ze jestes #!$%@? koneserem zoo i ta twoja smieszna opinia, bo co, bo zabraklo Acerodon humilis? bo nie taki zapach pod klatka orangutanów? bo w kiblu zabraklo cieplej wody? wes usun konto, nikt tu nie potrzebuje takich wysrywów
@jaketu: co było słabego? Cena była słaba (taniej w Łodzi to masz zintegrowany bilet na dużo lepsze zoo + zajebisty ogród botaniczny + równie zajebistą palmiarnię), wybiegi dla większości zwierząt były beznadziejnie rozplanowane i potrzebujesz lornetki żeby coś obejrzeć, nie mówiąc już o tygrysach (jednym?) kiszących się w jakichś klitach gdzie w Łodzi mają ogromny wybieg który w całości widać z góry i gdzie mogą sobie pływać a Ty widzisz dosłownie
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wysuszony: serio jest w cholerę fajnych miejsc w Gdańsku ale zoo do nich sie nie zalicza. Zapomniałeś o mega korkach na wyjeździe jeżeli ktoś jechał samochodem. Tak wiem rodzinę z dwójką małych dzieci mam wozić rowerem wtedy korki nie strasznie ( )
jest rownie slabe jak twoj komentarz!? naparwde nikogo tu nie obchodzi ze jestes #!$%@? koneserem zoo i ta twoja smieszna opinia, bo co, bo zabraklo Acerodon humilis? bo nie taki zapach pod klatka orangutanów? bo w kiblu zabraklo cieplej wody? wes usun konto, nikt tu nie potrzebuje takich wysrywów

@uabit: no nie wiem, ja na przykład w zoo raczej nie bywam ale zaciekawiła mnie ta opinia, szczególnie gdy ją rozwinął. Wyluzuj,