Facet pisze że wpadli z dziewczyną i nie chciał dziecka, ale to nie była wpadka tylko ona bez jego wiedzy przestała brać tabletki i złapała go na dziecko. Większość komentarzy "madek" że nie dorósł, że jest nieodpowiedzialny, że powinien ponieść konsekwencje itp
Radziła bym pójśc do okna życia , może się zmiescisz chłopie.
Stary, to że jesteś pospolitym Bucem to jest nic. Jesteś Strasznym Bucem. Bucem do "n" potęgi. Zmień pracę i idź do kabaretu. Sam piszesz swoją głupotą mega skecze. Po co wymyślać numery skoro można je brać z własnego życia. Wieńcząc swoje skecze powinieneś takim tekstem - " Klaun od urodzenia. 28 lat. Tylko kobiety,dziecka i psa szkoda".
Odwróć może sytuacje i pomysl dlaczego ona ma ponosić sama konsekwencje skoro jak piszesz oboje nie planowaliście dziecka. Pchało się w nocy to trzeba tez pchać w dzien. Dzieci z kapusty się nie biorą .. musisz odpowiadać za swoje czyny jak i ona , sama dziecka sobie nie zrobiła .
Kilka dni później wyznanie od kobiety że facet przedziurawił jej prezerwatywy i nic powiedział a teraz jest w ciąży (analogicznie odwrotna sytuacja) - zgadnijcie czyja wina?
Chory typ. Kto dał mu w ogóle prawo do tak poważnej samodzielnej decyzji? Wszystkie tu odpowiadacie tak spokojnie jakby pieska przyprowadzil do domu, a dziecko to jednak poważna sprawa i nie każdy musi chcieć je mieć.
Ja bym urodziła I go zostawiła z dzieckiem skoro tak bardzo chciał dziecka... jak można podejmować za kogoś takie decyzje. Egoista....
@kyniu: Podwójne standardy czytelników fanpage tego typu bolą nieraz mocno, chociaż szanuję, że cisną zarówno, gdy #!$%@? się różowa i niebieski tak samo, ale raz był wpis typiarki bawiącej się w Richardo Milosa, która dawała się uwieść przez żonatych (ona ich nie podrywała w żaden sposób, czy coś), po czym dawała naiwnym żonom info o wszystkim. Tylko parę osób mądrze ją spropsowało w kom, reszta zjechała jakby to ona się
@kyniu: wielkie HATFU na wszystkie qrwishony co łapią facetów na dzieci podstępem, to się powinno karać jak gwałt ale oczywiście w Polsce #!$%@? na piedestale a ty facecie #!$%@? na madke p0lke, ehh moja żona to na pewno nie będzie p0lka, to musi być kobieta bez tego śladu #!$%@? i mentalności po tylu latach życia w tym chlewie obsranym goovnem
@kyniu: Dlatego jednak zawsze trzeba mieć własne zabezpieczenie. A no i oczywiście test ojcostwa tak na w razie czego, akurat patrzyłem ile takie coś kosztuje, koło 1500 zł, no ale warto bo może życie odmienić ( ͡°͜ʖ͡°)
@mokry_sen_polonisty: Toż nasz superhero Ricardo Milos już #!$%@?ł dymających na boku niebieskich w słusznej sprawie i to było identycznie propsowane, co #!$%@? takich różowych, więc skąd ten wniosek?
@wrzod121 i naprawdę zrobiło to taki szał na wykopie jak #!$%@? różowych. Już niejeden użytkownik robił test i pisał tę samą historię z perspektywy dwóch płci, komentarze się różniły. Sama pamiętam jak zobaczyłam profil znajomego na tinderze, który ma narzeczoną. Dowiedziałam się, że mam się nie #!$%@?ć i jestem typową różową, która do wszystkiego się musi #!$%@?ć. Spróbuj napisać taki wpis o koleżance.
@mokry_sen_polonisty: Nie wiem... sam z reguły, gdy widziałem takie komentarze, pod tego typu wpisami, odbierałem je dosyć ironicznie, po prostu forma pierwotnych postów, pod którym się pojawiały, nie była tak w pełni pompatycznie poważna, jak to jest o Ricardo, dlatego komentarze mogły wyglądać tak, jak wyglądały.
@wrzod121 Nie czaruj. Twój mesjash Ricardo to nie koniec i początek. Mizoginizm trzyma się na wykopie tak dobrze i tak mocno jak mizoandryzm na madkowych grupach. Bycie zwyzywaną za różowy pasek pod avatarem jest dużo silniejsze niż parę lat temu
@mokry_sen_polonisty: No cóż... polecam czarnolistować tag #przegryw i będzie lepiej - ten tag gromadzi masę ludzi, którzy mają masę traumatycznych wspomnień z płcią przeciwną, z resztą, sam trochę baitów związanych z tym tagiem robiłem i trochę jestem przerażony nieco tym, jakie poglądy są tam wyrażane, choć trochę niektórzy, bardziej rozsądni ludzie tam mają nieco ponurej racji. Tak samo z resztą poczułbym się jak Ty, gdybym sam wszedł w
Facet pisze że wpadli z dziewczyną i nie chciał dziecka, ale to nie była wpadka tylko ona bez jego wiedzy przestała brać tabletki i złapała go na dziecko. Większość komentarzy "madek" że nie dorósł, że jest nieodpowiedzialny, że powinien ponieść konsekwencje itp
https://www.facebook.com/anonimowewyznaniamatek/posts/902248646816939
Kilka dni później wyznanie od kobiety że facet przedziurawił jej prezerwatywy i nic powiedział a teraz jest w ciąży (analogicznie odwrotna sytuacja) - zgadnijcie czyja wina?
https://www.facebook.com/anonimowewyznaniamatek/posts/904196013288869
#madki #madka #logikarozowychpaskow #500plus
xD
Jak laska zdradza to trzeba natychmiast typa powiadomić. A jak typek to proszę się nie wtrącać.
Już niejeden użytkownik robił test i pisał tę samą historię z perspektywy dwóch płci, komentarze się różniły.
Sama pamiętam jak zobaczyłam profil znajomego na tinderze, który ma narzeczoną. Dowiedziałam się, że mam się nie #!$%@?ć i jestem typową różową, która do wszystkiego się musi #!$%@?ć. Spróbuj napisać taki wpis o koleżance.
Chyba sobie coś dopisałeś bo jeden z cytatów nie podpiera argumentu że laska zrobiła bombelka naumyślnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mokry_sen_polonisty: takie posty jw. są kopalnią plusów, a niekoniecznie prawdą. This is vikop
Bycie zwyzywaną za różowy pasek pod avatarem jest dużo silniejsze niż parę lat temu