Jakby się ktoś za rok na Węgry wybierał, to polecam silver 2. Miejsca najbliżej golda jak się da, w cenie silver. Naprzeciwko linii start-meta.
W przyszłym roku jadę do Austrii na wyścig bo ilekroć w tv widzę te widoki, to zawsze sobie powtarzam, że muszę tam jechać. Jakieś protipy od osób, które tam były na wyścigu? #kubica #f1
@Drmscp zaprawde miejsca na linii start meta są super na quale ale na wyscig bym powiedzial tak se o. Na wyscigu bym chyba juz brozne wolal. Oczywiscie totalnie the best sa na wyscig gold 4
@dasters: Siedziałem z GA na wyjściu z ostatniego zakrętu i początku prostej, idealnie na wprost pola startowego Roberta, na szczycie pagórka. Polecam ( ͡°͜ʖ͡°)
@TakTakNieNieTak: Trochę szczęścia, ale w ndz na torze od 8. Widok na dwa telebimy, podium i początek pitów. No i spore pokrycie toru. Warto usiąść na szczycie pagórka, wtedy nikt nie zasłania.
W przyszłym roku jadę do Austrii na wyścig bo ilekroć w tv widzę te widoki, to zawsze sobie powtarzam, że muszę tam jechać. Jakieś protipy od osób, które tam były na wyścigu?
#kubica #f1
@Drmscp Ja też za rok już Austrię planuje i to chyba samą niedzielę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AltCtrlSpace
@dasters
@olasty
https://streamable.com/uu289
To widok z gold4. Wszystkie wyprzedzania. Drogie w cholere ale udało mi się w ostatni dzień skolowac w cenie bronze. I dużo ludzi z GA siedziało na schodach.