Wpis z mikrobloga

Przypomnę wpis https://www.wykop.pl/wpis/35960509/f1-powiem-wam-jak-bylo-17-wrzesnia-kubica-w-najbli/ #f1
#kubica, bardzo rozpoznawalny polski sportowiec o niemal największej wartości marketingowej, który kiedyś gardził polskimi reklamodawcami nie bez powodu występuje w promocji zdrapek, od transferu zależy bardzo wiele
"Mam 35 lat, robienie czegoś na dłuższą metę co nie daje efektów i satysfakcji nie ma sensu Przez niektóre rzeczy muszę przejść W motorsporcie jak w kolarstwie jak są podjazdy to potem są zjazdy Nie panikowałbym w kwestii przyszłości Mam jasną wizję" (podobny zwrot do 'przemyślę wszystko w samolocie')
Moim zdaniem TVP i Rosberg wie lepiej niż Karpov i Saward, jest chemia na linii Kubica - Haas, rozmowy były, na stole jest oferta >20 mln €
Co mówi Steiner o rożnych kandydaturach:
Grosjean: Jest kilka wyścigów na których masz szanse. Zabrakło tylko łopaty aby pogłębić dołek, w którym się znajdujemy. Nasi kierowcy muszą zrozumieć, jaka jest nasza sytuacja. Oni zawiedli cały zespół, to rozczarowujące.
Wehrlein: Wykonuje on swoją pracę w symulatorze i ściga się w Formule E. Jeżeli jesteś dwa lata poza sportem próba powrotu mogłaby być ryzykiem
Hulkenberg: Nie na każdego nas stać, współpraca z Magnussenem mogłaby być wybuchowa
Ocon: Posiadanie kierowcy zaledwie na rok nie jest produktywne. Jeśli chodzi o resztę to nie wiem jak wyglądałaby kwestia powiązań z podmiotem. Nie chcemy posłużyć za platformę do treningu
Kubica: Miło zaprosić go na kawę i posłuchać co ma do powiedzenia
W zeszłym roku kiedy pojawił się artykuł Chinchero o Estebanach decyzja została podjęta w 10 dni
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Od dłuższego czasu chodzą plotki, że Łukasz Głowacki to tak naprawdę Amerykanin polskiego pochodzenia, inżynier w HAAS F1, a prywatnie wielki fan Roberta. Włożył wiele wysiłku, by nauczyć się języka polskiego z internetowych poradników, a wszystko to, by bezpiecznie móc nam przemycać ploteczki z padoku. Szacun dla tego chłopaka!
  • Odpowiedz