Wpis z mikrobloga

Tylko człowiek wyszedł z piwnicy i od razu plusy :D Zagubiona #ukrainka , mocne 8, wysiadła nie na tym przystanku,poprosiła czy może zadzwonić do kogoś dając mi karteczkę z numerem.Normalnie jakbym się przeniósł w czasie z 15 lat xD Kto ma w tych czasach zapisane numery na karteczkach?
Urzekło mnie to i pomogłem jej,dałem zadzwonic i ogarnąłem jej przystanki i autobus.Oczywiście wdzięczność i uśmiech z jej strony że ktoś pomógł bezinteresownie u #p0lka niespotykane.
Dała adres i VK (na karteczce xd) :D #wygryw #rozowepaski
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@damw: no tak prawda w oczu kole dlatego taki ból zada i agresja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam zamknij dziób, nikt cię tu nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Piros01:

Aha, napisałam tylko że Polki też dziękują za pomoc, a tu wyzwiska i plucie xD ja wiem że nie jesteście obiektywni ale żeby tak tępi i głupi to dowiedziałam się
  • Odpowiedz
@damw: no tak prawda w oczu kole dlatego taki ból zada i agresja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@BloodyMassacre26: patrząc na komentarze, to raczej po tobie jadą a nie po mnie. I nie wypowiadaj się za innych, bo nie masz kompletnie pojęcia co inne osoby sądzą durny różowy pasku
  • Odpowiedz
@damw:

Po mnie jadą bo wiedzą że mam rację ( ͡° ͜ʖ ͡°) każdy przegryw kieruje się tylko zawiścią, więc nie traktuje tego poważnie.
Tak jak ciebie, stulejko - masz taki ból d--y z braku posiadania tzipy że wyzywasz różowe od durnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: idąc twoim debilnym tokiem rozumowania, to jedziesz po mnie, bo wiesz, że mam rację. To raz.
Dwa: nie mam bólu d--y. Widzę natomiast, że jesteś dzbanem.
Trzy: no nie mam cipy: jestem facetem, więc co innego mam między nogami. Mam za to od 4.5 roku dziewczynę. Ale normalną, a nie taką idiotkę jaką widzisz w odbiciu lustra.
No i cztery: nie wyzywam wszystkich różowych. Dla mnie nie ma znaczenia
  • Odpowiedz
Aha czyli chybił trafił ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@BloodyMassacre26: no w twoim wypadku nieźle ci idzie. Wszystkie próby obrażenia mnie nie wypaliły, próbowałaś mnie wyzywać od stulejek, strzelałaś, że nie mam dziewczyny - i wszystko pudło

Współczuję takiego tępaka twojej rzekomej dziewczynie.

@BloodyMassacre26: jestem przekonany, że mojej dziewczynie nie trzeba współczuć. Na chwilę obecną to większym tępakiem okazujesz się ty.
  • Odpowiedz
Po mnie jadą bo wiedzą że mam rację ( ͡° ͜ʖ ͡°) każdy przegryw kieruje się tylko zawiścią, więc nie traktuje tego poważnie.

Tak jak ciebie, stulejko - masz taki ból d--y z braku posiadania tzipy że wyzywasz różowe od durnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@BloodyMassacre26:

Tutaj potwierdziłaś, że kobiety są uprzywilejowane i im jest łatwiej i lepiej na tym świecie
  • Odpowiedz