Jakiś czas temu robiłem sobie CV na stronie cv-maker.pl. Zrobiłem i zapłaciłem im 10 zł za możliwość pobrania tego z tym że dziś ściągnęli mi dodatkowe 65 zł za członkostwo :( Mój błąd bo nie wiedziałem że coś takiego istnieje. Czy jest możliwość jakiegoś cashbacku czy jednak muszę się pogodzić z odpływem pieniędzy? #pytanie #casback #ing #bankowosc
@dzetson: spróbuj do nich najpierw napisać, że przegapiłeś anulowanie subskrypcji i chciałbyś zwrot. Może pójdą na rękę i Ci zwrócą. Mi tak zwrócił Linkedin, gdy przegapiłem anulowanie testowej subskrypcji i ściągnęło mi z karty ponad 1 tys. zł za cały rok. Napisałem do nich i bez gadania oddali. Wiem, może to nie ta liga, ale warto spróbować.
@Przyczajenie: dzięki za radę. Napisałem do niego i próbowałem również przez PayPala ale odmowa z jednej i drugiej strony. Mówi się trudno :( Dziwne że nie zauważyłem bo łącznie pobrali mi 180 zł
@Patryk124342: Konto założone pare minut temu żeby tylko napisać ten jeden komentarz. Wysiliłbyś się chociaż z oryginalniejszym nickiem Patryk Kozdravsky xD Jest więcej osób poszkodowanych, na niebezpieczniku też była dyskusja na temat tego ścierwa z CV, tam też masz konto?
@Patryk124342: Nie wiem po co brniesz w tą dyskusje. Jak byk widać kiedy konto zostało założone. Nikt normalny nie zakłada konta żeby odpowiedzieć na posta sprzed 8 miesięcy.
Ja na szczęście korzystałem z jednorazowej, wirtualnej karty Revolut i teraz dostaje tylko maile z zaległością do spłaty. Dla mnie to czysta forma naciągania na kasę i bazowania na niedopowiedzeniach. Szczerze ich nie polecam i omijać szerokim łukiem. Może i CV niezłe, ale warte tylko 10 złotych,a nie subskrypcji co miesiąc za prawie 60 zł.
#pytanie #casback #ing #bankowosc
@dzetson: lepiej się wypisz, bo będą pobierać co miesiąc
@Przyczajenie: dzięki za radę. Napisałem do niego i próbowałem również przez PayPala ale odmowa z jednej i drugiej strony. Mówi się trudno :(
Dziwne że nie zauważyłem bo łącznie pobrali mi 180 zł
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Możesz mieć opinie