Aktywne Wpisy
jatylkozapytac +139
Jak jeździliście nad morze (za granicę tez) jako dzieci to wasi rodzice robili "przywitanie z morzem"? Moi rodzice zostawiali bagaże w miejscu noclegu, nic nie rozpakowywali ani nie odpoczywali, tylko szybkie siku po męczącej trasie i choćby lało i grzmiało trzeba było iść zobaczyć morze. Od razu po przyjeździe. Teraz nie wiem czy to nasz rytuał - wymysl Mamy, że Stary po tygodniu roboty, umordowany trasą 600km z dwoma gowniakami na pokładzie
N331 +44
Od rana nie wierzę w to co się dzieję. Wrócili do grania najgorszego fudbolu jaki może być, czyli totalnej obrony od pierwszego gwizdka. Ta gra męczyła Niemców i mnie oglądając to co się odwala. Wygrać w takim stylu to wstyd i chańba. Ale media pokazują że liczy się tylko wynik, zachwycając się nad wygraną. A dla mnie nasi kopacze przegrali. A takie mecze bardzo źle się ogląda. Paulo Sousa to jednak był

Czy jest jakiś sposób by zobaczyć mapę komunikacji miejskiej? Bo na jakdojade ni ma, na stronie mpk mapa developerska googla, żadnych grafik że cokolwiek widać też nie znajduję :)
Potrzebuję dojechać ze Stradomia w okolicę Starego Rynku. Z góry dzięki :)
Właśnie 23 udalo mi się obczaić że mniej więcej jedzie, ale jeśłi pkp będzie na czas to 15 minut czekania, więc szukam jeszcze jak lepiej.
Jakby co mogę i z buta, ale jako że idę na Szlak Orlich, to wolę nie dodawać niepotrzebnych km :)
Dzięki!
Komentarz usunięty przez moderatora
trzeba wejść na most i kierować się od dworca, przystanek Słowackiego
ale to niedobry wybór jeśli masz bagaż albo nie chcesz ubrudzić butów bo rozkopane wszystko XD
W czewce czasami lepiej gdzieś iść niż czekać na busy, klima w większości przypadków nie działa, a aleja wolności jest od PKS do Alei NMP zakorkowana :d na stare miasto dostaniesz się przechodząc przez PKP. Jakbyś napisał gdzie chcesz dokładniej na te stare miasto się dostać
Poza tym jest live MPK: https://live.mpk.czest.pl/
Te offline widziałem, ale z nich jak nie znasz miasta to niewiele odczytać idzie :)
Ale to live rzeczywiście daję radę, dzięki!
@marchwia:
Chyba mamy zwycięzcę, dzięki :)
JAk napisałem w pierwszym poście, jakdojade nie ma Częstochowy :P
Dobra strona, jak widać przeciętnie wypozycjonowana, bo pierwszy raz widzę. Dzięki :)