Wpis z mikrobloga

Siema gejmingowe świry, tak się napaliłem na F1 z kierownicą że decyzja zapadła. Pytanie do was czy warto dopłacić do PS4 pro zamiast zwykłego PS4 , jeżeli mam zamiar grać raczej tylko w F1 2019 i fife? Jest różnica w fpsach i ogólnej płynność gry? A i jaką kierownicę do F1 do 1000pln maxxx? Czy warto dopłacić do takiej za1000 niż jakąś za 400-500zl kierownicy?

#gry #ps4 #kiciochpyta #konsole
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Standardowo każda gra która wspiera 60 klatek jak Dirt Rally, Dirt 4, Gran Turismo czy F1 działa tak samo stabilnie w wersji podstawowej jak i PRO. Moim zdaniem dopłacić warto tylko wtedy, jeśli gra ma problemy z płynnością, co zdarza się np. w Project Cars. Polecam kanał Digital Foundry, tam jest dużo porównań..
  • Odpowiedz
@unluckySeniQ: Oczywiście, zawsze służę cenną radą. A więc, drogi kolego @Kutecz , jak to mawiał klasyk „sęsu brak”. A jako, że różnica między ps4 a ps4 prawiePRO jest marginalna (żadna z nich nie udźwignie 4K), polecam najpotężniejszą konsolę świata - XBOX ONE X. Jeśli jednak zdecydowałeś się popełnić błąd i uparłeś się na konsolę sony, wystarczy podstawowa, byle nie FAT.
  • Odpowiedz
@aquan @rbbxx dzięki. Nie mam tv 4k więc wezmę zwykłe ps4. Kwestia kierownicy, g29 widzę że najbardziej popularna ale czy najlepsza? Jak bym wziął taką żeby się czuć trochę bardziej jak w bolidzie było by złe?( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.proshop.pl/Akcesoria-dla-graczy/PLAYART-PS4-Pace-Wheel-with-Pedals-Kierownica-i-zestaw-pedaw-Sony-PlayStation-4/2644294?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=searchengine&gclid=CjwKCAjw-ITqBRB7EiwAZ1c5Uwgx0TZN4xvb_7LwrYXLYpa2CH_Ezf5oKVlDs7Iy6Dwh3o_4tizQAxoCkA0QAvD_BwE
  • Odpowiedz