Wpis z mikrobloga

Sytuacja na melinie musi być naprawdę groteskowa. Amelia ma 2 albo 3 lata, a już ciśnie leworęcznego Mateuszka. Pierwsze jej słowa jakie usłyszeliśmy to "tata pijany". Melin jak jeszcze na początku dawał się przyłapać z nagrywaniem gniotów z Amelką w wózku, tak teraz po pijaku ma tylko pretensje, że "dziecko go obraża" i oczywiście to wina Kobry. Patrząc na ich sytuację, może przyjść taka refleksja, dlaczego to dziecko od urodzenia jest skazane na porażkę. Upośledzenia umysłowe rodziców, alkohol w czasie ciąży, to prawie tak jakby usłyszała wyrok skazujący bez prawa do apelacji. Matka pijaczka, niewyraźnie mówi, jest niedorozwinięta umysłowo, co powoduje już zahamowanie rozwoju dziecka na starcie, dodatkowo ojciec już znudził się ojcostwem, bo dziecko go obraża, więc lepiej je omijać (ale pobierać 500+ na joja, spinery i gumki na rękę firmy Puma). Tak teraz patrzę na zdjęcie na tagu i pozy Mateuszka, to chyba lepiej byłoby gdyby to dziecko adoptowała jakaś rodzina z Niemiec ()
#bonzo #patostreamy
  • 18
  • Odpowiedz
@Czopelka: Teraz mają pomoc z MOPSu i to jest szansa dla małej Bebg. Uszatkowi oczywiście ta pomoc nie w smak bo na niego też mają oko. Tiger mówi że ma teraz problemy.
  • Odpowiedz
@trach: Tak myślałem. On w telefonie ma chyba tylko jeden kontakt zapisany do Kobru. No może jeszcze do kolegi który zgubił kluczyki w śmientniku na zapleczu mili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
lepiej byłoby gdyby to dziecko adoptowała jakaś rodzina z Niemiec

@Czopelka: khuuurła, albo chociaż z Czeczenii.

na gniocie od spermego, którego zaraz skasował.

@Czopelka: ten azbestowy jełop wrzuca te wszystkie rozmowy/filmiki/skriny i usuwa po kilku minutach, nikt tego nie zapisuje, a potem hulają na tagu jakieś teksty że tiger powiedział to a kobra tamto i nikt nic nie wie. Ja #!$%@?ę.
  • Odpowiedz
@Czopelka: Dla mnie gonzo to jest diament - od początku śledzę jego "działalność" i ręce mi opadają. Tajge to jest ewenement człowieka, który wierzy w swój fenomen i myśli że jest jakimś gitem na fejmie sprzed 8 lat gdzie ludzie z niego szydzili bo był debilem (wiele się nie zmieniło). Ja nie wiem jak to #!$%@? jest, kopulowania z koberkom po harnasiach jest fajne, ale jaka kolwiek odpowiedzialność potem już
  • Odpowiedz