Aktywne Wpisy
Gensek +4
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Umiecie grać na gitarze mirasy?
#tinder #badoo #bumble
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
byłem w masie krajów, bogatych i biednych i tylko w Polsce (i trochę w Anglii) spotkałem się z sytuacjami gdzie większość polek z każdej klasy społecznej wyżej srają niż dupe mają, naprawdę mam wrażenie, że większość polek ma mentalność jakiś arabskich księżniczek, córek bogatego szejka, kiedy tak naprawdę niczym się nie różnią od kobiet z innych krajów
jestem niski i niezbyt urodziwy, piłem piwo w barze w Czechach i co? przysiada się Czeszka i zagaduje i ma kompletnie w dupie moją różową xD musieliśmy wyjść, bo różowa chciała