Wpis z mikrobloga

@Herron: Perskie panie są prześliczne. Jak te głupie k*rwy p0lki i ich rycerzyki stulejarze twierdzą że Polki są najładniejsze, to chyba ku*wa w Iranie nie byli. Ani w Meksyku, Kolumbii, Wenezueli. Ani w Czechach. Ani chyba nigdzie poza swoim śmierdzącym szczynami blokowiskiem.
  • Odpowiedz
@abrakadabra125: niestety muszę się zgodzić, duża częśc polek ma jakieś #!$%@? przeświadczenie o sobie, że są księżniczkami i trzeba je zdobywać, a jak tego nie robisz to musisz być "haha PRAWICZKIEM"

byłem w masie krajów, bogatych i biednych i tylko w Polsce (i trochę w Anglii) spotkałem się z sytuacjami gdzie większość polek z każdej klasy społecznej wyżej srają niż dupe mają, naprawdę mam wrażenie, że większość polek ma mentalność jakiś arabskich księżniczek, córek bogatego szejka, kiedy tak naprawdę niczym się nie różnią od kobiet z innych krajów

jestem niski i niezbyt urodziwy, piłem piwo w barze w Czechach i co? przysiada się Czeszka i zagaduje i ma kompletnie w dupie moją różową xD musieliśmy wyjść, bo różowa chciała
  • Odpowiedz
@niochland Niestety to co piszesz jest prawdą, może i nie mam super gadane ani nie jestem jakimś chadem to w Polsce czy na żywo czy na Tinder słabo żeby nawet pogadać o dupie maryni bo zaraz oleje Cię bo coś tam... A Byłem na wakacjach w Hiszpanii i jedna dziewczyna (do której w życiu bym nie startował nauczony porażkami w PL) prawdopodobnie Hiszpanka prawie się #!$%@?ła ale jakoś ja "uratowałem" xD
  • Odpowiedz