Aktywne Wpisy
gazowany_smalec +1055
Jak 4 lata temu musiałem przerwać studia przez nowotwór to obiecałem sobie że jak wygram to wrócę na uczelnie i je skończę. No i skończyłem, tyle że inny kierunek.
#chwalesie #pokazmorde #studbaza #studia #informatyka i w zasadzie to już #programista15k
#chwalesie #pokazmorde #studbaza #studia #informatyka i w zasadzie to już #programista15k
#ukraina #przegryw #rosja #polska
Rocznica rzezi wołyńskiej, a fajnopolacy boją się odezwać, żeby przypadkiem nie urazić biednych Ukraińców xD jeszcze im louda zróbcie wszyscy i przeproście za to, że żyjecie. Samotne madki i Ukry to święte krowy w Polsce. Spróbuj skrytykować, to zaraz fajnopolacy i kukoldy się na ciebie rzucą.
Żeby nie było, ruskich nie lubię jeszcze bardziej, ale Ukraińcy podobny poziom "kultury" co ruscy.
Rocznica rzezi wołyńskiej, a fajnopolacy boją się odezwać, żeby przypadkiem nie urazić biednych Ukraińców xD jeszcze im louda zróbcie wszyscy i przeproście za to, że żyjecie. Samotne madki i Ukry to święte krowy w Polsce. Spróbuj skrytykować, to zaraz fajnopolacy i kukoldy się na ciebie rzucą.
Żeby nie było, ruskich nie lubię jeszcze bardziej, ale Ukraińcy podobny poziom "kultury" co ruscy.
Jak głupie by nie były na tym polega wykop, że każdy wykopuje i zakopuje co mu się podoba, a nie że "eee patrzcie jaki głupi zakopuje xxddddR"
Nie dość ze zostałem wciągnięty w te wojenki polityczne to nikt mi nie uwierzy eh
#zalesie
na wykopie blokujesz tokstyczne tagi i przeglądasz tylko te fajne