Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ua_kari: no właśnie nie, bo są kobiety które chcą mieszkać na wsi, są też kobiety które wiążą się z rolnikami nie tylko dla hajsu. Z takim podejściem nie dziwię się że kobiety wola nawet buraków niż Ciebie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ua_kari: no czym to wyjaśnić? Spotykałem się z laskami z tindera, jestem że wsi i nigdy nie miałem problemu z dziewczynami o ile mnie zainteresowała. Zazwyczaj rozmawia się o innych tinderowych spotkaniach i to co mi mówiły to głowa mała.

Druga sprawa to może wśród nie odpowiednich dziewczyn szukasz

Kolejna rzecz to 30 na karku działa na kobiety jak magnes więc może trzeba poczekać.
  • Odpowiedz
  • 0
@LowTestBoi: 30 dobre są w łóżku ale ja nie miałem problemu z 25-26 latkami.

Zresztą co znaczy najlepsze? Może najlepsze będą gdy pozna Ciebie albo najlepsze przyjdą po 40?

A cipka to nie mydło nie wymydli się większe doświadczenie to większa frajda w łóżku
  • Odpowiedz
  • 0
@LowTestBoi: dlatego pytam co znaczy najlepsze? Jeśli chodzi Ci o wygląd to ok najlepsze lata to 17-20 lat później to pudrowanie.
Jeśli o doświadczenie, oczekiwania i cele a nawet zainteresowania to wiek nie ma znaczenia.
Szukasz partnera czy lalki aby się pochwalić, serio wygląd to musi się podobać Tobie chociaż trochę, są ważniejsze rzeczy. A seks jest lepszy z doświadczonymi
  • Odpowiedz