Aktywne Wpisy
andbatros +649
Ja bierdole ale cringówa. Murzyn miał swój program z chodzeniem po miastach ze streamowaniem na żywo, zaufał Wojciechowi Goli, że ten mu pokaże jakieś fajne miejsca w Polsce, a ten zabawia się w burdel mamę i robi pokaz p0lek z cycami na wierzchu żeby je oceniał. Z ciekawego streama gdzie można było pokazać Polskę na cały świat zrobił jakiś gówniany show i pokazał, że p0lki to puszczalski towar exportowy Polski. Żałosne.
#
#
powazne pytanie - ilu macie znajomych irl?
#przegryw
#przegryw
Nie wiem czy zawsze tak było, ale tak niemiłosiernie mnie irytuje system prowadzenia pojazdów, że nie wiem... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Za dzieciaka atrakcją były szkoły nauki jazdy/latania. Teraz po kursach w San Fierro muszę walić meliskę na rozluźnienie xD
A AI kierowców na drodze w tej części mapy? No bez jaj, jakby specjalnie czekali na mnie by zmienić pas uderzając prosto w mój pojazd xDD
W Vice City zdecydowanie mi się lepiej jeździło.
#gtasa #gta #gownowpis
Co pomyliłam? O singlu mówię :v
Nie mam porównania. I tak będę grać do końca xD jakoś końcówka gry mi w pamięci nie zapadła to sobie odświeżę, choćby sobie na złość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od czwórki się szybko odbiłam (też pojazdy, trochę za 'mroczne') , kiedyś siądę i spróbuję ponownie :v
Tak jest AI zrobione w SA, żeby Ci tę drogę właśnie zajechać, ale kiedy już o tym wiesz, jeździ się o wiele lepiej
Eh, muszę sobie wyważyć sposób poruszania się po ulicach SA, im szybciej tym lepiej ¯\_(ツ)_/¯
@maselko123: Jak chcesz szybko to torami