Wpis z mikrobloga

Arsenal się nie poddaje w staraniach o Zahę, najnowsza propozycja ma rzekomo obejmować:
- £45 mln rozłożone na raty
- dodatkowo £10 mln zmiennych
- wypożyczenie na sezon Nelsona lub Saki
- Jenkinson

źródło: taki tier 3, w najlepszym przypadku słaby 2.

Najprawdopodobniej 3 oferta za Tierneya będzie to £20 mln z trochę większą kwotą od razu, a reszta w ratach + £5 mln zmiennych za kwalifikacje do LM.
źródło: Szkoci
#arsenal #plotkitransferowe
Pustulka - Arsenal się nie poddaje w staraniach o Zahę, najnowsza propozycja ma rzeko...

źródło: comment_gDlJy6TF03ln9SREffkI9gGE0pK9FX11.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • 0
@Pustulka: oferta za Zahe bardzo dobra moim zdaniem. Dostają zawodnika o podobnym profilu na rok i maja czas by kogoś poszukać. Tylko czy potrzeba im kogoś tak świeżego kiedy Zaha co roku ratuje im dupe
  • Odpowiedz
@Lamerso: Problem w tym taki, że 25% z tej kwoty powędruje do United, bo mają klauzulę sprzedaży. £55 mln za Zahę, który złożył podanie o transfer to już wysoka oferta.
  • Odpowiedz
@Lamerso: Arsenal Saki czy Nelsona im nie sprzeda, a Mkhitaryan czy Ozil tam zwyczajnie nie przejdą no i szukają raczej kogoś na skrzydła. Myślę, że jest to ostatnia oferta Arsenalu za Zahę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pustulka: moim zdaniem arsenal powinien kupić Zahe nawet gdyby musieli jeszcze dopłacić. Potrzeba skrzydłowego na teraz tym bardziej, że utd na razie za bardzo nie szaleje na rynku plus nie wiadomo kto jeszcze odejdzie. Chelsea sprzedała Hazrda plus mają bana na rynku. Ten sezon najbardziej sprzyja dostaniu sie do top4
  • Odpowiedz
Potrzeba skrzydłowego na teraz tym bardziej

@Lamerso: Dwóch mogliby kupić Evertona na lewe skrzydło i wypożyczyć Malcoma z Barcy na rok z obowiązkowym wykupem w przyszłym sezonie by przerzucić wydatki na kolejny cykl rozliczeniowy z uwagi na FFP.
  • Odpowiedz
@Lamerso: to jest tylko przykład jest pełno innych niezłych skrzydłowych za podobne pieniądze: Bergwijn, Lozano, Neres, Thauvin, Bailey po słabym sezonie, Under, Ziyech itd.
  • Odpowiedz
@Pustulka: Z drugiej strony nikt inny nie jest nim tak zainteresowany, nawet Everton nie wyłoży takiej kasy według mnie. Załatwili by i prawą obronę i po części skrzydło. A co ze Smith-Rowe, gdzieś mi uciekło co się z nim dzieje. Poleciał na tour, ale nie grał. Kontuzja?
  • Odpowiedz