@koniarz: Nie wiem nie mieszkam w PL. Moze macie jakas selekcje wizowa i daja wizy tylko tym brzydkim :) Mieszkalem w Kunshan ponad rok i jezdzilem po Azji pare lat temu troche. Azjatki sa duuuzo bardziej kobiece i zadbane od bialych dziewczyn. Zwalszcza tych z zachodu.
Najwieksze rozczarowanie jest jak wysiadasz z samolotu w Europie i rozgladasz sie w kolo.. Wszystkie kobiety przez pierwsze tygodnie sa max 5/10
@Homodoctus: ja osoboscie mam doswiadczenie tylko z koreankami, ale jest tak jak mowisz, dodalbym jeszcze, ze koreanki sa bardzo mile, wesole no i zgrabne, co mi sie bardzo podobalo.
Dawno #rozdajo nie robiłam. Lubię podzielić się dobrym trejdem więc oddam 0.01 #bitcoin jednemu z plusujących Mirków. Losowanie równo za tydzień czyli w sobotę o 23:45
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mieszkalem w Kunshan ponad rok i jezdzilem po Azji pare lat temu troche. Azjatki sa duuuzo bardziej kobiece i zadbane od bialych dziewczyn. Zwalszcza tych z zachodu.
Najwieksze rozczarowanie jest jak wysiadasz z samolotu w Europie i rozgladasz sie w kolo.. Wszystkie kobiety przez pierwsze tygodnie sa max 5/10