Wpis z mikrobloga

#internet #orange

Chciałbym wziąć internet do 10mb/s w orange na 12miesięcy. Cena na stronie orange to 70zł. Czy można wywalczyć lepszą cenę? Bo szczerze mówiąc za taki transfer jestem w stanie zapłacić max 40zł.
  • 15
  • Odpowiedz
@WojtekRM22: Jeśli nie masz znajomego pracującego w Orange, któremu przysługuje zniżka pracownicza, to nie– Orange wychodzi z założenia, że jeśli chcesz u nich brać ADSL to nie masz wyboru.
  • Odpowiedz
@Dusha: Fajna opcja, tylko na 24 miesiące. Ja potrzebuje czegoś na 12 bo za 7/8 miesięcy podłączają mi światłowód. Pisałem na czacie do nich i mówią że na 12 miesięcy nie ma opcji.
  • Odpowiedz
@Alkreni: Mam w firmie podpiętego gościa z orange który zajmuje się naszymi komorkami pracowniczymi i tak dalej, to może on będzie mogl mi zalatwić taką zniżkę, co myslisz?
  • Odpowiedz
@Dusha: @MichaelT128: @Alkreni: @jombl: @GrindujTopy:
Mam w domu internet, właśnie ten t-mobile do 60mb. Ale potrzebuje drugiego, bo jak ktoś z domowników zaczyna korzystać to staje się bardzo niestabilny i muli. Da się może jakoś odseparować chociaż 10mb z tego neta co mam tylko i wyłącznie dla mnie? Czy nie ma raczej takiej możliwości? :D
  • Odpowiedz